Fortsätt vara positiv.. 1/8-2022

FORTSÄTT VARA POSITIV 

Idag kan saker, situationer, relationer, någon särskild person ge dig känslan av att bara vilja skita i allt och kanske t o m kasta bort det. Du kanske känner att du kämpar förgäves? Eller väntar och väntar på att någon form av resultat ska ge sig till känna. Om du är negativ i din inställning så kan saker dessvärre går i stöpet. Inte minst dröja ännu längre. Oavsett vad det är du just nu tycker känns är bökigt, jobbigt, eller rentav förödande så är din optimistiska inställning väldigt viktig just nu. Kaka söker maka som man brukar säga.

Ser du till med all din envishet, styrka och kraft att vara positiv & optimistisk hellre än negativ & pessimist. Då kommer du påskynda processen. Men om du 
endast förväntar dig spä & elände  förskjuts allt i stället. Sinom tid kommer du att kunna se resultat.

Kom alltså ihåg att vara positiv, förvänta dig det du vill ha – och att du redan har det, då kommer de att komma. Hela alltihop kräver enorm tillit, kan du klara det tror du? Försöka se till varje specifik situation. Just precis nu finns det inget nej men inte heller något ja. Och Oavsett vad det rör sig om så måste du
 släppa på kontrollen. Troligen mår du bättre av att inte veta.. åtminstone nu. Något superfint förbereder änglarna åt dig. 

Tänker du på att börja något helt nytt arbete, skola om dig? Skaffa barn? Skiljas, flytta, är du orolig, oenig helt enkelt, för att du vet inte hur det kommer att bli? Andas. Och omfamna allt när det kommer. Siffran 11 & 12, 2 & 3. Kn alltså innebära dagar, veckor och datumet i sig. Dvs 2-3 dagar eller 11-12 dagar. Det verkar dock som att du behöver gå utanför din normala komfortzon, och de kan givetvis kännas både läskigt, ansträngt och tungt.

Men lita i de fallet på att de möjligheter som Kommer i din väg – faktiskt är för ditt högsta bästa och goda. Upplever som sagt att du tvivlar så mycket på dig själv, velar och är rädd etc. Men då är detta ytterligare en påminnelse om att trots att du kanske inte känner dig redo särskilt – och är livrädd, Så innebär det att du är mer redo än du själv tror. Det handlar om att våga- ta första klivet mot det din själ kallar på. 

 

❤️‍🩹

 

Lämna ett svar