Din väg – 9/8-2022

 


DIN VÄG I LIVET 

Den överhängande energin för dagen idag, är Översteprästen & Måttfullhet. Detta handlar om en person/människa som har mycket kunskap & insikter om livet. Det kan vara du, eller någon annan viktig person i din närhet. Hen är född i oxens tecken. Vilken är Någon som har ett bra flow i livet när det gäller det mesta materiella, arbete, ekonomi, kärlek etc. Dock mår hen inte fullt bra när det gäller hems fysiska & psykiska hälsa. Den här personen kan vara en lärare, ledare, far, eller liknande som lära ut andra. Dock kan den här personen även vara något auktoritär i sitt sätt. Men på något vis så känner ändå människor förtroende för hen. För en annan grupp så är det du själv som bör eller skulle må bra av att lyssna in någon kompetent individ – u vad denne har att säga: många kan se upp till hen. Några andra höjer hen på en piedestal, och en tredje grupp kan bara inte med denna människan.. vilket har sin grund i att man kan utge sig för att vara en ”guru” av något slag.
Och när det gäller hälsan så verkar man ha svårt att finna balans i vardagen. Allt kanske går i ett tjugofyrasju och samtidigt försöker kroppen och psyket larma när något inte är som det ska. En individ kan slänga sig in i olika projekt, ta hastiga impulsiva beslut, medan den som har kommit längre på sin livsresa kanske håller sig tillbaka, trots inre vägledning hela tiden. Balans är ditt huvudbudskap. Att du finner balans så inget blir för mycket av eller för lite. 
Tidigare  kan man varit ogenomtänkt och impulsiv i sina beslut som tidigare då lett en till diverse situationer/konsekvenser. En till individ jag får till mig har verkligen genomgått alla tänkbara känslor och verkligen vet vad hälsa innebär. Nu uppmanas denne att förmedla det den lärt sig genom att dela med från sitt inre.

Vad kan du behöva förändra i ditt liv närmaste månaden? 

Tillåta dig inte själv att vilseledas in i olika osunda situationer/relationer, och inte heller tillåta att du är den som driver någon in i något på samma sätt. Det kan för några röra sig om en själsfrände, tvillingsjäl, eller annan karmisk relation. Kanske lever du redan i något som är svårt att dra sig ur. Du kan liksom kämpa med din hälsa, som på ett  annat sätt blir osund. Någon tar till olika preparat, man kanske dricker, man kan lida av en form av sex missbruk , någon alkohol, ngn droger.. men för en sista grupp kommer även medberoende in. Det kan röra sig att du är bitter, sur, vresig ä, kontrollerande. Detta resulterar i konflikter, fartfyllda situationer, att du el denna människan är på hugget. Det finns liksom hela tiden något litet som ligger och puttrar i hopp om att det inte finns. Kan de vara så att du själv behöver dra ditt strå till stacken?  Så du kan behöva se över ditt sätt hur du lägger fram saker. Hur du lever och fråga dig om materialistiskt  är det viktigaste för dig? Och hur kan du nypa till dig själv? så att du inte hamnar i sådant som du inte kan stå upp för till slut. förstå att du inte är en allsmäktig person som kan allt, vet allt mm. Klokast är nog att tänka till här.

Vad är klokast  att lyssna till gällande din inre vägledning?

Att oavsett vad allting handlar om så bör du dels ta med dig att det kan innebära en resa för dig att ta dig från en situation till en annan. Särskilt om det handlar om att bryta ett beteende, eller att lämna en osund relation. Vad är du beredd att jobba för? Kan du o m du bestämmer dig för att ta tag i ditt liv, klara det? Vad är din egen tro? Tror du att du klarar det? Även om det kan vara svårt att se ett ljus i tunneln så finns det där. O m du tror! Besluta dig för vilken riktning du ska ta i livet. Och så kör du. Givetvis kan det även betyda en förlust av någonting. Att det även blir en känslomässig resa för dig och de inblandade.

 

Vad bör du ta hänsyn till?

Kanske känner du dig utanför, bortskuffad, åsidosatt, sjukskriven eller är sjukskriven. Någon kämpar med en kronisk sjukdom. Och genom att göra slag i sak, flytta arbetsplats, byta bostad, skilja dig, separera etc så kommer du att sakta uppnå en bättre hälsa. Det finns välsignelser bakom allting. När du stänger en dörr så öppnas en annan. Det kommer bli bra. Får också till mig att man kan vara arg men att det i grund och botten handlar om förtäckt sorg.,
som även kan göra väldigt ont. Men saker får ta tid så du också kan skapa ett oberoende och en ekonomisk stabilitet, för dig själv.

Kärlek Zäta

Lämna ett svar