Dagens själsarbete 9/7-22

TA FEM MINUTER

Ta fem minuter för dig själv för att rikta ditt fokus inåt, landa i nuet & stärk kärleken till dig själv. Du behöver inte göra något speciellt utan bara sitta kvar och hålla fokus inåt med intentionen att ladda dig själv inifrån.

”Sometimes i have to make you uncomfortable, otherwise you Will lever grow” säger din själ.. 

När du är med om jobbiga händelser då kan det vara svårt att se det utifrån ett större perspektiv, men universum har alltid en plan för dig och den planen är alltid till din fördel. Eftersom människor lätt blir bekväma av sig och lätt fastnar i trygghet så behöver Universum då och då skaka om dig för att du ska fortsätta röra dig framåt och kunna skapa och leva ditt bästa liv!  Tacksamhet är en superkraft. Du har och alla andra också många saker att vara tacksam över. När du riktar ditt fokus till det du är tacksam över skapar du en härlig känsla inom dig men du blir också magneten för det du vill manifestera. Börja och avsluta dagen med att tänka på och känna in tre saker du är tacksam över för att förstärka denna superkraft inom dig. Tankar är som sagt ett fantastiskt bra verktyg, om du använder de rätt! Människan  har så många tankar om dagen, men alla dina tankar är inte sanna. Man har tankar som lyfter en och tankar som drar ner en. Många människor kan uppleva att man har mer negativa tankar än positiva, vilka dessa tankar håller dig tillbaka från att ta för dig i livet. Men du har makten över tankarna och genom att du får koll på hur tankarna fungerar så kan du börja välja att lyssna på de tankar som lyfter dig och på det sättet ta hjälp av dem för att skapa de liv du vill ha! 

”Jag är glad, frisk, rik” upprepa den affirmationen för att nå in i ditt undermedvetna och skifta dina inre övertygelser så att de matchar med det du vill skapa i ditt liv. Kom ihåg att”abundance” inte är summan du har på bankkontot utan att det är en känsla och ett mindset. Så Säg upprepande ”jag är glad, frisk och rik” högt eller tyst för dig själv. 

I naturen behöver du inte göra dig till utan du kan bara vara. Om du känner dig stressad, orolig eller uppe i dina tankar, så gå ut i naturen och andas. Naturen hjälper dig att jorda dig och att komma till dig själv gång på gång. Så ta på skorna och gå ut! 

🫶 Zäta 

Lämna ett svar