Budskap till alla Andre & Andrea 10/7-22


ANDRE’ & ANDREA 

Idag är det er namnsdag i Sverige.
Och nedan kommer ett generellt, kollektivt budskap till er. Kan inte passa alla kom ihåg det, men man tar det som resonerar med en och resten lämnar du åt någon annan!

Idag så kan ni båda två hamna i något känslomässigt, tungt vägskäl där ni inte alls vet varken ut eller in. Vad som är rätt och vad som är fel., tankarna kan rusa och man ställer sig frågan: Ska du gå den vägen eller den andre vägen? Det kan vara så att du känner sorg, svek, ilska och att dagen inte alls blev så som du hade tänkt dig. Kanske hade ni en bokad middag, dejt, med vänner, familj, partners osv. Att man skulle fira någonting betydelsefullt, Som plötsligt blir avblåst helt utan anledning. Medan någon annan har egna skäl till varför. Oavsett så är det (Den andre partnern ni skulle möta som avbokar.)

Eller så kommer ni plötsligt till insikt om att man inte alls lever och har det så som man egentligen önskar och vill ha det. En annan kan få besked om något som gör att du riktigt blir satt på pottkanten, och inte alls hade planerat för att det skulle bli så.
Man kan bära en känsla och uppgivenhet av att känna sig – inte alls bli respekterad, accepterad, utan totalt överkörd, huggen i ryggen, kastad åt vargarna. Jag får till mig att detta rör sig om flera olika scenarier då ni är många.. någon har sökt arbete, en annan vill skaffa barn, en tredje få veta att den är gravid, en fjärde är olyckligt kär i någon, och man blir ratad oavsett. Ratad genom att den andre inte vill skaffa barn som en själv, ratad när det gäller arbete att kanske inte bli antagen, ratad genom att kanske presenterar en graviditet och den andre vill absolut inte samma sak som du., och kanske har man tänkt berätta sina känslor för någon – varpå de inte är bekräftade. Och någon lever i en relation, äktenskap etc där man vill lämna det. Någon händelse kan ske och känslomässigt så blir det spiken i kistan. Kort sagt blir man lämnad i sticket kan man säga.

Helt enkelt har man sett fram emot diverse saker men som inte alls togs emot så som man hade tänkt sig. Allt kommer som sagt lite som en chock. Och idag behöver man smälta det här, ta in, reflektera, resonera. Man vill bara sopa undan allt som inte ska ”va där”. Helst sopa allt under mattan och låtsas att ingenting har hänt. Dock fungerar det inte riktigt heller.. vilket gör en ännu mer ledsen, arg, frustrerad. Upplever att det här rör sig om någon nära dig. Du behöver tid att läka.

Vad du bör släppa tag om är allt de som du känner att du vill få sagt, även svaren på alla dina frågor du bär. Du kan nog inte räkna med att du kommer att få svar på dem. För någon annan bör man släppa tag om en kärlek, en vilja att skaffa barn, en vilja att bygga på något, att skapa något..ja allt de som känns tungt inombords. Bägaren kommer och har redan runnit över. Klokt är det om du kan försöka backa ur situationen och se allt från ett högre perspektiv. Tänk dig in i den andres kläder, vad den känner, hur den känner. Låt dig inte dras ned och iväg av saker du inte kan kontrollera. Det är rent omöjligt. Utan lägg fokus nu på att ta saken i egna händer – dvs det som måste göras. Du kan behöva framöver att möta en situation som du inte alls vill. Den här personen som sagt, gjort eller betett sig på något sätt är helt enkelt bara att acceptera läget så som det är. Får till mig att personen i fråga som ni har att göra med är en vädur, lejon eller skytt. En person som bara agerat utan att tänka sig för vilka konsekvenser som kan bli resultatet. Det här kan även vara en väldigt manipulativ människa som faktiskt är väldigt depressiv och lever lite ”my way” – egoistisk i sitt tänk. Sitt sätt att vara. Saker ska vara på dennes sätt. Du är ändå en oerhört begåvad, klok människa som faktiskt har förmåga att lösa varenda situation oavsett vad som sker.

Så hur blir det? Ja du får koka ihop något som du känner och anser är rättvist. Vara strategisk. Tänka dig för helt enkelt. Men kom alltid ihåg KARMA- för det sköter sig självt. Personen kommer att få smaka på sin egen medicin oavsett i någon form. Var så säker på det.

M e n jag får också till mig att den andre parten vill att du ska få smaka på någon medicin som den har kokat ihop och anser att du ska ha. (Då genom sitt sätt att behandla dig, eller agera. ) För några handlar de även om att man ekonomiskt handlar i underläge och måste låna ihop pengar av någon nära för att klara sig. Vilket är för ett tag framöver bara. MEN du är den som måste ta beslut nu om hur du på bästa sätt kommer vidare. Antingen väljer man att ”ligga på sofflocket” och stoppa huvudet i sanden. Eller så väljer man att möta det som man måste – oavsett man vill eller inte. Men du är föraren i ditt eget liv. Det som har rasat på ett eller annat sätt gjorde de för att det var meningen så. Något i ditt liv fungerade inte helt bra, och då är det klokt att göra om – göra rätt. Bygga upp allt på nytt. Dig själv, ditt liv, din framtid, dina relationer. Och denna gången på en stadig grund som också är hållbar. Men det som är viktigt är att inte vara negativt inställd eller pessimistiskt lagd. Tänk åt andra hållet! Det kommer ordna sig!

Zäta 🫶

Lämna ett svar