Läk din ilska… 24/4-2022

HELA DIN ILSKA 

När hetsiga känslor hotar dina relationer helighet så ska du komma ihåg att kärleken alltid finns mitt bland er. Ilska kan användas som ett redskap för att öka fruktan och kärlek m, beroende på var ni nu bestämmer er för. Om du bygger upp en anklagelse mot en annan människa så reser du upp skyddsmurar för att du ska slippa uppleva några känslor överhuvudtaget. Och kärlekens metod avlägsnar alla barriärer och tillåter att du möter personen i fråga med uppriktighet.

Din roll är varken att förändra någon annan eller att rättfärdiga dig själv. Utan det är beteenden som ökar rädslan eftersom du tror att du är skild från andra människor och änglarna. Med kärlekens sätt att närma sig vrede är att alltid minnas de gudomliga inom alla människor och relationer.

Fäst dig inte vid hur situationen ska utveckla sig. Placera hela ditt fokus på vetskapen att allt redan har löst sig på bästa sätt. Denna visshet får din eventuella försvarsriktning att dämpas och låter dig njuta av dagen oberoende av alla omständigheter. Upplev dina känslor i fråga om relationen helt och fullt – förneka dem inte. Gör dig bara av med illusionen att den andre  personen är separerad från dig eller att du är isolerad från ömhet. Det här är sund och kommer föra dig tillbaka hem till kärleken.

Vad som än händer är du alltid förbunden med kärleken. Du arbetar dig i genom ilska på sunda, omtänksamma sätt. Tillåt dig att uppleva denna känsla men minns alltid att dess källa är en illusion och i själva verket är allting redan helat i detta ögonblick.

🫶

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: