25/4-2022

VIDGA DIN ENERGI 

För att öka den känsla och frid som du upplever just nu ska du skicka denna energi vidare ut i din dag. Visualisera att du omger var och en av dina kommande minuter och timmar med ett hölje av harmonisk energi. Det här lugnet kommer att vänta på dig och glatt välkomna dig när du är där.

Ge dig själv en fridfull dag i present. Känn sinnesron som alltid bor inom dig. Andas in djupt för att öka den här energin och andas sen ut den i din dag och använd dig av det chakra som du känner dig manad att ta i anspråk. Svep in alla situationer och människor, bekanta och obekanta in i denna gåva av fridfull kärlek. 

Lägg märke till hur mycket angenämare din dag blir. Andra människor kommer att undermedvetet observera  din energi, och deras tacksamhet kommer att vara uppenbar. Njut av frukterna av denna gåva. Känn djupt inom dig i ditt inre ett lugn. Känn frid där stillhet bor inom dig. Sänd ut din harmoniska energi i din dag och låt den omge varje person och situation som du möter. Denna kraft fylls ständigt på, för ju mer frid du skänker bort, desto mer upplever du. 

 

🫶

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: