Intuitionen… 22/4-2022

 

DIN INTUITION 

Idag är det något i den kollektiva energin som kan kännas tungt, obehagligt, jobbigt och allmänt bara blä., där du bara v e t inom dig utan att du kanske kan sätta order på exakt vad det är, men bara så pass ”att det är något som inte känns bra”, eller att ”det är något som inte stämmer”. Det kan röra sig om en person som inte mår bra, att man inte är frisk, eller att det rör sig om ett husdjur som inte mår bra, en händelse som skapar sorg och smärta i någon form. Att man står inför ett tufft beslut och som nu är oundvikligt pga att man kanske under en längre tid har valt att stoppa huvudet i sanden. Vilket resulterar i att universum kliver in och ”sätter ner foten för att hjälpa dig!”. Hur som helst vad de än handlar om specifikt för dig så ska du lita på din magkänsla idag. Vet du varför? Det är din mediala själ som talar till dig för att hjälpa dig och dem som behöver. Du får hjälpa att ta emot budskap från änglar, guider vill berätta att det rör sig om någon som är sjuk får jag till mig. Någon som är sjuk och behöver hjälp, sjuk behöver inte röra sig om att vara fysiskt sjuk. De kan även vara psykiskt sönderstressad, och utmattad, ledsen mm. Gråt, prata, skrik, ut allt du känner.

Det som kan komma ske och förändra dagen eller de kommande dagarna, är att du behöver fokusera på dig själv, ditt inre och ditt mående. Hur du ska finna styrka och kraft. Känslomässigt läka från något som är jobbigt och på bästa sätt ge dig den harmoni som din själ behöver för att du ska må bra eller bättre. Framför allt om du dessutom är väldigt stressad. Någon får jag till mig som är gravid kan behöva vila extra mycket så bebisen får känna lugn och ro. Du är väl den här bullmamman som ska vara överallt och ingenstans för att vara alla andra till lags? I de fallet är de dags att stanna upp och lyssna in kroppen, du riskerar för (någon) ett prematurt värkarbete. Tänk på barnet därinne hör jag! Men då även ditt eget inre barn.

Vad du kan behöva fundera över, och läka från. Det är något som du funderar kring. Kan vara många saker, som du funderingar över där du står inför ett vägval och inte vet vad eller hur du ska göra. Likadant gäller här, lita till och lyssna på din magkänsla. Kanske är de något som håller dig ”kvar”, håller dig fast. Då behöver du ta anstånd från det så att du kommer framåt och kan agera! Och vad gäller vad du ska välja att eller åtminstone försöka släppa taget om, så är det vad andra säger, vad andra tycker, vad andra tänker. Och inte tänker. Och allt du borde ha gjort eller inte. De är något du måste släppa på annars blir du knäpp. Eller att utesluta dig själv från allt och alla andra,, pga att du just inte klarar av att sätta gränser för ditt eget bästa. Och så väljer du att istället exempel inte vara en del av samhället. Eller att du tror att saker är på ett visst sätt och känner besvikelser som du väljer att vara tyst om, och väljer att själv hålla en distans av olika tidigare erfarenheter kanske. Likadant här oavsett vad de rör sig om.

Tänk på var du lägger din kraft, och fundera över vart din ork och kraft tar vägen. Kanske är det så att om du är väldigt trött hela tiden? Att de beror på de människor du har omkring dig? Att du är en väldigt högkänslig person utan att du själv vet om det. Vilket skapar mer ångest, stress och oro än ger dig glädje och lust. Så människor i stort kan du koppla samman med problem och obehag. vilket i sig är ganska synd om du inte har fått verktyg med dig i hur du kan pröva att skydda dig från andras energier. Känner du dig utmattad, ledsen? Då är de verkligen läge att sätta ner foten. Och se till att kapa bort alla de människor, band etc som du känner inte tillför dig mer. Den som inte visar dig omtanke säger du även tack och hej till, för på det viset värdesätter du dig själv!

Så fokusera på det som ger dig glädje, får dig att skratta, kan bringa tur, lycka, hopp, tillit. Är det hälsa, kärlek, arbete, ekonomi, relationer eller whatever se för tusan till att hålla hoppet uppe trots att det kan innebära en massa mod och styrka. Påminn dig själv om alla de gånger som du varit orolig över olika saker att de har löst sig.. till slut. Och då kommer det att göra det denna gång också. Du är beskyddad av dina skyddsänglar. 

Gör du det som kommer till dig,, lyssnar på vägledningen från dina drömmar, tankar, känslor, osv., då du besitter mediala förmågor oavsett de är utvecklade eller inte. Därför att genom att du gör det då följer du din inre vägledning, som dina skyddsänglar & guider försöker med allt visa dig. De tidigare blockeringar stagnationer i olika grad på olika plan som du även kanske har fått uppleva? Tillåter du då ges möjlighet att lösas upp, och du tillåter ett flöde i energierna. Här först kan du då få din rättvisa. Det du gett ut får du tillbaka. Om det handlar om något rättsligt så kommer du att vinna det målet. Men de innebär även att de är en resa du har framför dig och som kräver mod, kraft, och att hela tiden lyssna på din intuition. Framför allt lita på den. Balans. För några kan de här även innebära ångest, oro, stress, dödsångest med allt vad det innebär. Men när de blir sådana tankar som kommer då ha tillit.

 

❤️

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: