Sanningen.. 18/4-2022

 

SANNINGEN 

Du vet inom dig för ditt inre vad som är sant, och inte. Och du har även insikt och inblick i vad som försiggår bakom ”kulisserna” eftersom att du är en andlig vägledare. Stå upp för vad som är rätt och riktigt. Sedan vad som tidigare  kanske upplevs finnas oklarheter, frågetecken,  kring kan kanske också kännas motigt i olika frågor som du kanske behöver möta & bemästra för att ta dig förbi så är det ”bara” säkra upp och dra på dig säkerhetsvästen, skydda dig från yttre energier, yttre hårda ord, och i värsta fall rusta dig och göra dig redo för eventuell strid. Det här kan faktiskt egentligen röra egentligen vad som helst. Alltifrån arbete, kärlek, relationer, ekonomi mm. Det handlar om någon sanning som du behöver titta på. Som du troligen för en längre tid antingen slagits för, alt blundat för eller bådadera. Och du kan inte vara sann och ärlig mot en person eller än mindre förvänta dig att den andre ska vara det heller så länge du inte är sann mot dig själv. Sanningen är nämligen inte rädd för olika frågor, dvs om någon ställer dig frågor så ska du kunna ta emot dem utan konstigheter. Likadant gällande den andre partern så till vida det inte finns några hemligheter.

Frågan är vad som är i linje med vem du är?
Ibland är de ju nämligen så att du själv måste försvara dig själv och sätta personliga gränser för vad som är du och inte du. Samt skydda dig från andras invasiva energier som får dig eller kan få dig att må dåligt på något sätt. Det kan vara genom en annan människas beteende. T ex kan en person som ständigt är kritisk, negativ och anti allt dra ner en hel grupp människor., med sin energi. Och det blir inte bra. Här är det viktigt att ge konstruktiv kritik gentemot den här personen, tror jag. Det är även en gåva till en annan. Medan perfektionism, över analysering eller kräsenhet gör mer skada än nytta. Och är man då två helt olika personer som försöker att samarbeta genom olika sätt som arbete, kärlek, vänskap eller vad det nu kan vara så kan det vara svårt att bygga vidare. Särskilt om den ena partnern bär detta inom sig och inte säger något. Här måste du alltså eller båda två kanske helt enkelt ta ett beslut och tala om detta. Men stå fast i att du måste vara beslutsam i ditt beslut.. För om du inte bestämmer dig för att ha tålamod att du ska ta dig genom en tuff period, uthärda de som kanske måste genomgås så kan de bli så att allt slutar med att du lever i någon annans klor.

Där den andre har makt om dig vilket du absolut inte vill. De slutar då med att ni båda två lever i ovisshet där ingen av er vet vad som ska hända, kommer att hända. Istället vill man skydda sig och bär en mask. Allt blir som ett spel. Sen håller du på av och an där du tvivlar på din självkänsla hela tiden. Om och hur säker du är för att klara av att kunna förändra sin situation Vilket tiden blir avgörande och masken förändras hela tiden. Du måste våga tro på dig!

 

🤍

 

 

Lämna ett svar