Healing & glädje idag… 11/4-2022

HEALING & LÄKNING

Idag kan du behöva titta lite närmre på så att du inte gör för mycket eller för lite av något, så att du inte tar några förhastade beslut i flera olika frågor, tidigare kanske du har rusat in i de ena än det andra för att du inte visste bättre då? Men som också kan ha resulterat i att du fått möta en och annan motgång som konsekvens av dina handlingar tack vare att du inte har lyssnat på vägledningen du har fått eller får. Spontant känns det mycket kopplat till andlighet som har utvecklats eller att du vill att det ska utvecklas. Men tack vare dels att du kanske inte sover ordentligt, äter ordentligt, rör på dig, får frisk luft, dricker vätska, lyssnar på andevärldens signaler i hur du tar hand om dig och hälsan på bästa sätt för att ta dina steg framåt så kanske du snarare upplever att allt bara står still i stället. Kan det vara så att du har förväntat dig att universum och änglarna ”ska vägleda” dig dit du är menad att gå? Absolut och så är det också, m e n då är det samtidigt viktigt att stanna upp och ta in de meddelanden som kommer under resans gång. Dvs du bör nog ta av skygglapparna och påminna dig om att vi alla är en enhet – där hela mänskligheten är en kollektiv varelse, att du kan behöva tänka på att det är ditt ansvar och din glädje att fylla den med hopp, ljus, nya möjligheter, fred.. osv. Och from idag kan du tänka dig/tänka på er, tänka alla människor som lever tillsammans att allt det som du gör inspirerar till ökad förståelse. Så t ex om du är en ”andlig lärare”, behöver även du kunna ha ett öppet sinne och lyssna in vad som sägs runtomkring dig, leva ett liv i balans för att på det viset inspirera andra att göra Likadant. Men aldrig med avsikt att döma någon annan oavsett du personligen tycker si eller så, utan ta med dig att  alltid har gjort ditt bästa utifrån dina förmågor, särskilt just då. Och idag kan du mer än vad du kunde tidigare. Likadant gäller andra i din omgivning. Antingen väljer du att pröva en ny väg, genom att börja om, söka ny kunskap och skapa ordning och reda, skapa stabilitet för att allt ska bli en balans på sikt. Vilket kommer ge healing och glädje till dig.. eller också så fortsätter du på samma spår, om och om igen och kanske tänker att du vet bäst, kan bäst, och tror dig vara oförmögen att kunna förändra sin nuvarande situation.

VAD BEHÖVER LÄKAS?

Kanske är du rädd för att bli ensam, livrädd för att inte finna sann kärlek, inte bli älskad, rädd för en stor förändring överlag? och Något som är så tryggt kan ha blivit väldigt dubbelt nu. Där du är den som uppoffrar dig själv, tycker synd om dig själv, ska vara den andre eller alla andra till lags för att självkänslan kan även den blivit  ett minne blått. Någon eller några kan leva i förtryck, rentav bli mobbade, nedvärderade och med inte tro sig vara värd något. Vilket är så fel. Det som håller på händer om det inte redan gjort det är att något hela tiden växer inom en, alltifrån ångest, infektioner för att immunförsvaret är nedsatt och kroppen säger Big no no, och där de är en fullständig obalans i hela kroppen. Ens fysiska kropp kan vara upp och ned, det kan växa avundsjuka gentemot andra människor omkring en i ens omedvetna, och för en annan kan det vara en partner som är Avundsjuk på dig. Och här är det en lampa till dig, som vore bra för dig att titta på. Troligen kan du bära en skuld i om dig känslor av att vara otillräcklig, inte ha kärleken besvarad kanske? Vilket man inte kan rå för hur man känner. Då måste du förlåta dig själv, för vad du än må ha gjort bakåt i livet och tänka i stället på hur du kan leva ditt liv från och med idag. Ställ dig frågan hur medkännande du är? Undersök din medkänsla, tänk dig in i dina medmänniskors situationer och bemöt alla med respekt och kärlek. Föreställ dig sen att resa framåt i tiden och visualisera hur du vill att din framtid skulle se ut.  Du ska vara så säker på att även du kommer att möta kärleken, men för det ska ske så måste du släppa taget om all skuld, om allt som varit, allt som är nu, och tillåt de nya få börja nu. Då först kan kärleken komma stanna hos dig för alltid.

VAD BÖR DU SLÄPPA TAGET OM?

Du är en segrare, gudinna, allas favorit, någon man ser upp till. Du är någon som många beundrar, ser upp till, du är framgångsrik, intelligent, begåvad, snygg, fräsch, vacker, mäktig! Och du kan uppnå vad du vill, så här behöver du släppa taget om dina egna begränsningar, hjärnspöken, huruvida du ska lyckas eller inte, o m du kommer göra det eller inte. För du gör det. Det handlar om att du måste rensa vägen från hinder och skräp om begränsar dig från det som du vill uppnå. Här behöver du bli medveten om att allt du gör, det gör du av kärlek eller behovet av kärlek. Lägg märke till att andra fungerar Precis på samma sätt. Det finns bara kärlek eller behovet av kärlek bakom varje enskild handling. Och du kommer att lyckas förverkliga det som du vill förverkliga! Jag lovar! Vill du segra och du ska segra! Tro på dig själv, plocka fram din kreativa del i dig och allt kommer att sköta dig själv!

VAD BÖR DU FOKUSERA PÅ?

Det som är tungrott i ditt liv, exempelvis varför du är så trött hela tiden, varför du tappar kraft, varför du inte tycker saker känns roligt på samma sätt, varför det är disharmoni på hemmaplan, varför du kanske inte kan känna den där fulländningen som du borde inom familjen? Här kan du behöva se över var du lägger din fokus kraft någonstans.. går den åt helt fel saker? Ger du tid åt dig själv, om du gör det så kommer du också kunna ge mer tid åt andra. Men du kan vara fysiskt och psykiskt slutkörd får jag till mig. Och då blir inte någonting trevligt till slut. Kanske har du en väldigt hög tolerans nivå där du sätter alla andra i första rummet och det blir inte bra. De skapar snarare ett avslut förr eller senare. Så för att få fart på tungrodda saker i ditt liv så bör du verkligen ta till dig det här, ju mer du ger till dig själv – ju mer orkar du på sikt räcka till för andra. Så prio dig själv. Skapa tid med vänner..!

 

HUR BLIR DET?

Hopp om framtiden. Hoppet är det sista som överger dig, eller hur? Så det är ytterst viktigt att du behåller. Oavsett om du befinner dig i en situation som kan kännas mörk så tänk att din kraft är evig, vad du än gör kommer den alltid att finnas tillgänglig för dig och närhelst du väljer din änglakraft så finns den där. För din kraft är evig och potential oändlig. Du kommer att få full inspiration och budskap som dina änglar ger dig och låter dig inspireras till nya uttryck. Så de som ligger i det förflutna, oavsett det är jobbigt, sorgligt, och du känner att du sitter i en situation där du tror dig vara oförmögen att ta dig ur.. så är det inte sant. Även om det är din känsla. Och om det är tungt så bör du släppa de förflutna så du kommer vidare, planera för morgondagen istället min vän. Du kan, det kan vara dags att bygga upp en ny grund helt utifrån bara dig själv där du siktar mot toppen när du funnit din väg. Fram tills de kan de krävas omorganisering, vilja och enorm  styrka från din sida för att ta dig dit du vill. Men du klarar du bara du lägger manken till. 

🤍

 

Lämna ett svar