Vägledning 7/4–2022

VÄGLEDNING 

Först vill jag berätta att min dotter nyligen har opererats och var så ledsen när hon somnade in i narkosen. Så med det vill änglarna förmedla här vikten av att vara sams innan man skiljs åt, innan du går och lägger dig, att inte vara ledsen, att du ska må bra i själen när du somnar helt enkelt.
Att du helt enkelt ska avsluta varje dag tillfreds med dig själv och de du har omkring dig.

Aldrig låta annat onödigt få ta plats och energi just för att livet är skört. Har du situationer, relationer, människor, stunder, kollegor, arbete  eller sådant som du känner att de gör dig ledsen? Att de stjälper dig mer än hjälper? Och Det kan vara en människa som är perfektionist på ett sätt som har slagit över på negativt vis. Eller också så kan det vara så att det är du själv som kämpar med en perfektionist sida som du kan behöva titta på? Dels kan saker vara kaos och oordning på något plan, och kanske inte så mycket som du känner, utan att det är perfektionisten inom dig som talar. Å andra sidan att det är kaos som verkligen behöver tas tag i, så du kan reda ut trassel kring sådant som känns alltför osäkert.

Vad vill du med ditt liv? Vad säger hjärtat längst därinne? Lyssnar du? Har du drömmar? Tala högt om dem. Även om du lever i en relation, särbo, singel, sambo så kan du känna dig väldigt ensam. Vilket man också kan göra i en tvåsamhet. Och oavsett så vill änglarna att du ska veta att du inte är det utan du har dem vid din sida hela tiden. När allt känns mörkt, svart just nu så kommer det ändå att föra något fint med sig i slutänden. Var säker på det!

Det finns alltid oväntade välsignelser även om man inte kan se känna dem där just då? Det Kan t ex vara en dörr som öppnas, en dörr du aldrig aldrig trodde var möjlig. Eller att den en gång stängdes och du trodde att den skulle vara stängd för alltid.. sånt här kan komma som en blixt från klarblå himmel där du blir erbjuden oväntade möjligheter och god tur.

Men fokusera därför på den vägledning som du får till dig det är änglarnas vision för ditt liv. För ditt högsta bästa. Föreställ dig i detalj hur ditt liv skulle se ut och te sig om du fick chans och möjlighet att leva ett kärleksfullt liv.

Återigen är det viktigt med tillit, tillit till att allt ska och kommer bli bra. Uppmuntra dig själv på alla tänkbara sätt, kom på idéer, bemöt andra som du vill att andra ska bemöta dig. Den här perfektionismen kan även ha en del kontroll med sig. Vilket kan ha sin grund i brist på tillit. För att livet, familj, relationer etc kan ha skadat dig oerhört med en bristande tillit. Att du blivit sviken på olika sätt. Men också pga att du vill ha saker på ditt sätt, för att du vet att då blir saker gjort så som du vill.

Människor ur det förflutna kan ha visat dig många gånger att de inte håller sina åtaganden, står för sin sak, är lojala, utan illojala..mm. Sen behöver inte de innebära att du kanske har tillit för en del i ditt liv men sen inte tillit för något annat. Men i det här fallet så upplever jag faktiskt att det nästan handlar om hela samhället som sviker någon. Problemet är att attraktionslagen kommer fram här, du lever genom attraktionslagen i allt i vardagen oavsett du vill eller inte. Så du måste ändra hela ditt tänk. Och aktivt arbeta med tillit på de plan som du inte känner tillit för. Först då kommer det att kunna komma något gott ur allt som sker.

 

⭐️

Lämna ett svar