Fullbordan… 6/4-2022

DAGS ATT FULLBORDA 

Det är viktigt att där du befinner dig just nu tänker dig för genom varje steg, varje andetag, varje ord, varje handling. Bra är det om du även försöker så långt du kan undviker stressiga situationer och är bland lugna människor och miljöer. För du liksom kan finna ro. Något i ditt liv kräver tystnad, och närvaro. DIN närvaro så att du kan lyssna inåt på vad själen säger. Det är en pusselbit som du försöker finna, gällande något. Verkar även som att du har försökt söka efter den under en längre tid? För några är den pusselbiten svårsökt.. dock ska du inte ge upp det därför att ganska snart kommer allt att falla på plats. Fundera bara över vad det är du behöver fullborda… vänta inte, utan ta de vidare.

 

Det du sår och vårdar nu, kommer att bära frukt om några månader. Trots att det kan kännas fruktansvärt tungt just nu. Försök med all din kraft att njuta och förstå att läkning pågår runt och inom dig när den sista pusselbiten väl faller på plats kring vad det är gäller. Du behöver bara ha tillit, eller du måste ha tillit och lita på att det kommer att bli bra, till att du kommer att få veta, att pusselbiten kommer på plats. Änglarna finns med dig även om du inte fysiskt kan se dem. Det kan för några av er också röra sig om att våga ha tillit till att du kan skapa det liv som du vill ha det. När du bestämmer dig för att känna tillit så öppnar du upp för andliga upplevelser. Sätt dig ner och fundera över vad eller vilka situationer du känner tillit för respektive du inte gör det? Prata sedan med änglarna (för ditt inre på ditt sätt – där du talar om att du känner tillit till att de hör dig och att du kommer att höra deras svar!) 

I din kraft min vän, när du finner den.. när du finner din inre styrka så kommer ditt självförtroende, din självkänsla, att växa oerhört. Och andra kan inte heller manipulera dig då. Och i ödmjukhet så kan du dela dig till av din styrka till andra, särskilt till dem som verkligen behöver dig. Du behöver inte frukta personer som kanske inte är snälla med dig innerst inne, som kan göra narr av dig, roa sig på din bekostnad. Du kan ha människor i din omgivning som rentav är elaka och dem ska du släppa för din skull.

Du är en enorm stjärna, på himlen som glittrar. Men av någon anledning så kan en annan försökt plocka ner dig därifrån av avundsjuka, missunnsamhet mm. Vilket aldrig är något du ska acceptera, än mindre tolerera. Du ger och du får, åtminstone ska det vara så.. och kanske har du gett mer än vad du har fått, nu är det din tid att få ta emot. Ljuvliga ögonblick i ens liv ska kännas fullständigt underbart, men de kanske inte gör det? Vilket beror på en orsak.. likadant du behöver få skapa och forma ditt liv med ren vilja, men även här är det något som skapar bromsklossar. Dels så kan bostadsbyte till annan ort, annat hem, lämna en relation som dränerar dig, alt fräscha upp något som man är mitt i, i form av renovering eller förbättring. Detta kommer att skänka dig mer glädje & lycka på sikt. Så idag är det din uppgift att själv uppmuntra både dig själv och andra till att vara kreativ, fundera över hur och på vilka sätt saker kan bli bättre? Bemöt dig själv med uppmuntrande ord i varje situation.

Ditt öde är inte hugget i sten, oavsett om du valt, väljer att sluta på ett arbete, byter bostad, lämnar en relation, söker nytt jobb.. tar en helt ny riktning helt enkelt. Inget är spikat för all framtid. Men ditt öde skapas genom hur du väljer att leva ditt liv. Försök vara kreativ och upptäck vad du verkligen Vill och kan åstadkomma. Släpp taget om allt annat groll för en stund. Och lägg sen ditt fokus på ett genombrott som är viktigt för dig. Du kan släppa det förflutna, och planera för morgondagen. För några får jag till mig otrohet tre part situation här… detta behöver inte ha skett fysiskt men känslomässigt kan det vara så. Eller att man i tanken är där. Något ligger dolt under ytan, och man har byggt upp illusioner., som man kanske inte velat se fören nu. Då något liksom rasat och kommit i kapp. Det här kan röra sig om en fisk, kräfta & skorpion. kom ihåg att ditt liv är rikt. Fokusera på rikedom, och vad är egentligen rikedom för dig? På vilket sätt är du rik? Erfarenheter? Upplevelser? Förmågor? Relationer? Osv.. hur som haver är ditt liv rikt och du är rik. Kom ihåg det!

Det är bra för dig att förstå att saker sker av en anledning. Människor kommer och människor går. Men vi ska lära något av varje människa. Ta dig tid för ny kunskap idag, fråga dig vad det är som du ska lära dig? Kunskap ger dig kraft..och att söka kunskap är att bejaka livet. Alla de begränsningar som du har upplevt i ditt liv över en tid kommer snart att upphöra. Men när livet är tungt, svårt och jobbigt så är det viktigt att låta någon du tycker om få komma dig nära. Ensam är nämligen inte starkast som många brukar säga. Det är snarare så att våga be om stöd är ett tecken på att du är stark. Att våga visa sig sårbar är att vara stark. En av de största utmaningarna i livet är kanske att låta en annan människa komma nära men våga då även visa vem du är. Låt dina medmänniskor komma nära dig. Kom också ihåg att alla dina änglar är nära dig hela tiden.

På ett sätt om du låter dig själv få stå i ”rampljuset” pga att du har en tung tid., ja låt det få vara så. Men du är även en läckerbit som även ska och bör få uppmärksamhet på ett högst intressant vis om du själv har attityden av att vilja ha den. Kliv ut ur din diskreta kofta och bli positivt överraskad. För det kommer att lösa sig, oron, sorgen må bo i ditt hjärta ett tag men universums goda kraft har en väg till lycka för dig. Så lär dig vad du kan av det som tungt dig och se framåt, allt går om du bara vill, och om du bestämmer dig för att allt ska bli bra till slut. Snart kan du även få ta emot goda nyheter om exempelvis en vän, familjemedlem vilket kan få dig att må bättre. Föreställ dig att du i ditt inre reser in i framtiden och hämtar hem all den kunskap, kärlek, erfarenheter, vishet som du kommer ha om 1 år, 5 år, 10 år.. låt allt redan bli ditt nu så att din utveckling går snabbare och din framtida kunskap också blir tillgänglig. Om det inte finns några gränser för vad du kan skapa eller vara hur skulle då din dag se ut? Ditt liv är fullt av obegränsade möjligheter.

⭐️

 

Lämna ett svar