Änglarna bland oss 5/3-2022

FOLKETS HERRE GANESHA 

Som vill hjälpa dig att kunna komma förbi svårigheter, undanröja hinder, klargöra vägen du vandrar på, finna lösningar på problem, hitta eventuella sjukdomar i alla dess former. Om de så handlar om Fysiskt eller psykiskt. Men får att mycket oavsett är kopplade till navelchakrat/sakralchakrat – ditt andra chakra som står för – jag vill. Du kan alltså under en lång tid ha ignorerat ditt inre kall. Minimerat dig själv, levt i förtryck eller t o m lever i något sådant. Någon annan kan befinna sig i missbruk, destruktiva relationer, arbetslös, eller vad det nu kan vara för något. Oavsett så brukar det här bottna i ditt dåliga självvärde. Att du inte har fått lära dig hur du ska älska dig själv. Att du inte tycker att du är värd någonting, att relationer runtomkring dig behandlar dig som en disktrasa, trampar på dig osv, där du när på väldigt mycket nedtryckt sorg. Och att något i ditt liv kan ha skett nyligen som har resulterat i att saker har kommit till sin spets.

Kanske känner du sen en tid tillbaka att saker inte är och verkar som det ska, här är det viktigt att lita på det intuitionen försöker säga. Det kan finnas något som helt har kluvits mitt itu också får jag till mig.. dels att du blivit ordentligt huggen i ryggen av någon, eller någon situation. Att detta sitter som ett halsband av ångest runt halsen och nästan kväver en stunder. För att nästa stund dra på ett leende och försöka klara upp vart du är på väg. Inte minst kanske hålla ett pokerface för de som finns omkring dig? Kan finnas rättsliga processer här också. GANESHA finns med dig för att hjälpa dig på de sätt att situationer kan uppstå just för att kanske människor behöver ”röjas” ut ur ditt liv, att de skapar mer blockeringar än gör gott. Så att du kan ges möjlighet att öppna nya vägar framåt i livet. Så det som nyligen har skett betyder nu att vägen är klar framåt för dig, du ska bara ta dig framåt med mod och fullt fokus mot ditt mål.

Det kan innebära att du behöver rensa bort någon relation partner ut ur ditt liv och även vara helt ärlig i hur du känner och tänker, särskilt om saker stått still under en tid.
När det gäller arbete så håller du dig öppen för alla tänkbara möjligheter men du behöver troligen vidta fler och mer åtgärder samt anstränga dig mycket för att få till en förändring i din nuvarande situation. Och i ditt hem så bör du försöka skapa ordning och reda, de till att var sak har sin plats. Så de blir luftigt, lättstädat. Framförallt så inte saker ligger överallt – detta pga att energin i hemmet inte ska bli blockerad inte minst skifta energin. 

Vad det gäller pengar flödet så behöver man gå igenom själva pengablocket var det ligger någonstans. Dvs var pengarna går åt hela tiden,  de som eventuellt kan ”hålla dig fast” ekonomiskt. Ditt välbefinnande i dig själv är värt att anteckna ner platser utrymmen i hemmet eller huvudtaget som du känner dig fast i. Sen sätter du upp nya avsikter med vad du vill förändra så att energin kan börja flöda igen.. 

Du kan åkalla Ganesha om du vill ha hjälp med ex: 

• Allt i ditt liv som du känner är stagnerat eller behöver förändra i energin, resning av utrymmen, chakra resning, kontrollera dina önskningar, konst och vetenskap. 
Sen om det verkligen är något som du känner gnager i huvudet på dig så ta de här på allvar. Det är viktigt annars blir de till en fysiskt sjukdom till slut. Ditt halschakra är tydligt i obalans för flera stycken får jag till mig också och då är kristallen turkos en jättebra Sten att använda sig av.. 

men som jag oxkså nämner här att verkligen se över miljön man bor, lever i, arbetar i, sover i, mm. Kanske finns de något som inte alls är som det ska vara. Mögel? Andra osanitära förhållanden som är viktigt att ta tag i? Rening och vädra, rökelser, salvia, mm är något du bör göra flera dagar i veckan som påverkar hälsan oerhört. Gå ut varje dag, drick vatten, andas djupa syrerika andetag.. Skapa och bygga upp starkt beskydd i ditt hem, dina barn, dig själv. Några är väldigt ojordade och behöver jorda er och då är naturen den bästa källan att göra det på. För i naturen får du också den bästa vägledning du behöver av skogen. Skapa starka band både till naturen och djuren. Så som husdjur om du har några.. Ta vara på den tid ni har. I morgon kan de vara för sent. 
Tillbringa tid med din familj och vänner också. 
kanskr finns det någon som behöver adoptera ett djur? Fostra ett djur? Ta in naturen till dig genom inomhusväxter. De skapar en bra luft särskilt för astmatiker.

Naturen är den mest kraftfulla healer människan har. Som jag skrev igår, arbeta med krafdjursmeditationer, Be dem dyka upp i ditt liv och vägleda dig i olika situationer. De finns viktig vägledning som du behöver veta. 
så de finns någon några som behöver Hjälp med materiella behov, Förändra sin hemmiljö, skapa väktare omkring sitt hem, renovera, skapa mer färger hemma, mer ljus, Djur som behöver din hjälp. Använd dig av gröna och turkosa stenar i dagarna. Samt jorda dig för ju starkare du är i dig själv ju stadigare kommer du kunna stå om de stormar omkring dig. 

❤️

Lämna ett svar