Änglar bland oss – 4/3-2022

HELGONET FRANCIS 

Idag är en dag som du kan komma i kontakt med ett eller flera döda djur från andra sidan då ditt tredje öga aktiveras av en anledning. För några är det redan aktiverat medans för andra så är det något specifikt som sker eller något nödvändigt budskap som behöver fram och därav så äger Djurkommunikationen i olika former rum i form av ett omhändertagande, som kan handla om att ett djur behöver hjälp. Det kan vara hjälp för att de är sjukt, hjälp för att den inte mår mentalt bra, för att den är missnöjd med någon situation, eller att den är orolig över sin ägare.

Det kan även vara så att det handlar om ett kraftdjur som vill varna dig för något som är påväg, något som du behöver ta till dig, något du behöver tänka på, eller någonting som komma skall. I några fall kan de även handla om flera djur. Ett djur kan vara deprimerat i av olika anledningar som kan ha resulterat i förvärrat hjärtfel och att djuret vill och har försökt säga under en längre tid trots att man kanske valt att blunda för det pga att det är nog så tungt att acceptera och släppa taget. Kan röra sig om hjärtfel som man också vetat om och som inte går att göra något åt.

Läkning i alla dess former till de som behöver. Kanske finns de saker i ens vardag som ”fattas” som är enkelt åtgärdat där djuret/djuren vill visa detta för dig. T ex för att ta ett ex: matskålen är för låg och djuret får ont i nacken, eller vattnet behöver bytas mer ofta, dvs djuret vill ha mer färskt vatten.
Ddt kan även vara så att djuret vill ha mer lek, kärlek, gos, mer promenader, att den är förstoppad, att de rör sig om något ämne i maten som den inte tycker om osv. För någon ägare kan de också vara så att de ”bara”  är flera älskade djur som sagt från himlen som vill tala om att de är där hemma hos dig och finns vid ens sida. Om du vågar och har tillit så kan du komma i kontakt med ditt kraftdjur som jag nämnde: bla hjort, Björn, koala, Uggla… så ni som vet att ni sett eller ser dessa djur i drömmar Har budskap från dessa kraftdjur. Och de ska nu ta reda på vad de vill säga dig just nu där du befinner dig i livet. Du kan som sagt vara en djurkommunikatör som inom dig bör på outtalade förmågor så pass att du kan bota sjuka… och då ska du också självklart göra det om du kan det. Vem vet, de kan finnas något djur som du ramlar på och som du bara känner att du ska ”adoptera” eller att de ska omplaceras hos dig. De finns anledning till varför vissa vägar korsas.

För övrigt idag är en dag där man kan behöva ha ensam tid och även låta sina nära och kära omkring behöva få egen tid och eget space. Att man verkligen lyssnar på den andre och respekterar vad den vill. Och se till att lägga din energi på sådant som du brinner för oavsett du får betalt eller inte för det viktigaste är att du trivs med det du gör. Och vad gäller ditt hem så är det viktigt att göra det till en plats där du trivs på. Tycker du om djur så sätt upp bilder på djur… och att umgås tanka närhet, kärlek, energi, batteriet hos ett djur eller djur överlag är något som stärker dig och ditt välbefinnande. Försök även att vara ute i naturen i den mån du kan. Tanka, andas, krama träd, jag tjatar och tjatar om detta… men de är så viktigt. Skogen är den mest läkande källan för hälsan både fysiskt och psykiskt. Vad det gäller din ekonomi kan det vara klokt att se över var du lägger dina pengar, om och hur mycket pengar du kan spara. Kanske blir du förvånad över att du kan spara mer än du trodde? Att lägga undan en hundring är bättre än ingenting.

Troligen drömmar ni massor också, där ni känner att herregud vad är det frågan om? De mest bisarra, knäppa, skruvade drömmar någonsin. Dessa sker för att du ska ha visioner, uppnå drömmar, fundera, se genom illusioner., andras som dina egna. Vad är äkta och vad är falskt? Vad är relevant och inte? Finns de något du vet särskilt i ditt inre som du känner att du får återkommande bilder till dig? Kan du känna att saker inte stämmer i olika sammanhang, att människor inte är sanningsenliga? Att saker ligger dolt under ytan? Att du känner att något inte stämmer… du kan fundera och känna att dina relationer inte längre är i linje med vem du är idag. Då kan du behöva titta på hur du ändrar detta. Vad som kan behöva skiftas här för att de ska kunna växa och utvecklas på bästa sätt.

☀️

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: