Dagens budskap 2/1-2022

KOM IGENOM DE SVÅRIGHETER SOM VÄNTAR ELLER SOM DU HAR PRECIS FRAMFÖR DIG… 

Du som tittar kan vara en mamma, pappa, syster, bror, mormor, en förskolelärare, arbeta som familjehem, arbeta som kontaktperson eller rentav fundera kring något sådant. För några kan du redan ha och göra med en eller flera barn & ungdomar. Förvisso skulle du också kunna vara en av de ungdomar som detta bl a kan handla om. Upplever att detta eller dessa barn är födda från 2002 och neråt. Dvs både indigo & kristallbarn som är i extra behov av hjälp, stöd, pepp, coachning, vägledning, råd, närhet, kärlek, omhändertagande, bekräftelse mm. Några kanske inte alls har en förälder att luta sig mot när livet gungar. För några kan det faktiskt vara tre barn det rör sig om specifikt. Ens egna barn eller tre specifika barn på sin arbetsplats eller liknande som en håller varmt i hjärtat.

Du själv kan vara född som indigo person med indigo aura., och budskapet först och främst handlar om att något av dessa tre alt alla tre barn genomför just nu en tuff tid i sitt liv. Du kanske inte alls är medveten om detta, och då kommer det här till dig för att du ska tänka en och tre gånger in för eventuella beslut som ska/kommer att tas. Du är en betydelsefull person för  dessa individer och särskilt om du är en mor eller far. Hur som helst så har du ett väldigt specifikt band med barn och människor i sig skulle jag vilja säga. De liksom dras till dig på ett sådant sätt som kanske inte kan förklaras ens av dem själva. Du ser människan, det inre barnet i individen oavsett de rör sig om en person som är 10,25,60 år. Men kan även skrämma människor också många gånger. T ex kan du vara någon som får människor att verbalt prata och lätta på hjärtat, lätta på sådant som tynger dem. Du kan även plocka fram barnet, få dem att skratta, våga vara sig själva, njuta, skratta och få må bra utan krusiduller. Inte åt något håll så att det blir för mycket utan sådär lagom också. Samtidigt är du den som skall följa ditt livssyfte genom att utbilda vuxna och vårda ge dem din kunskap och visdom. Kanske är du i behov av pengar, tid, idéer, kontakter osv gör att kunna genomföra uppdrag kopplat till att hjälpa indigobarn etc så ber du Metatron. Just nu är det rätt tid att påbörja något som är kopplat till ditt blod, blodsband, relationer. Tiden går och nu är det tid, tiden är rätt.

Du kan vara en Man eller kvinna, maskulin som feminin. Och du känns väldigt balanserad av det som du förmedlar ut till människor i stort. En healer. Något kan ha skett som sagt i deras liv som känslomässigt har raserat saker, känslor inom dem. Men som dem väljer att försöka mörka allt vad dem kan. Troligen gjort hela sitt liv och som nu kan vara en stor anledning till att de hamnar där de gör idag. Runt dem kan orkanvindar just nu röra sig, och nästa stund kan det finnas en gnutta hopp för att sen tappa hoppet igen. Oavsett vad det rör sig om som du ska eller dessa barn ska behöva möta så är det berg de ska besegra. Och det kan också vara en känsla som en bär. Därför att man är så fruktansvärt slut som individ. Man kan ha kämpat en lång lång tid med något som aldrig verkar finnas en lösning på. Eller att väntan varit bedrövlig helt enkelt. Idag kan vara en dag då man får mer klarhet i saker, någon av dessa individer kan vara depressiv kämpa med en depression kommer till mig.
Vilket inte är konstigt i oförsig, men det kan även röra sig om en depressiv sjukdom som pendlar oerhört mycket. Sakta kan det börja hända grejer och saker går åt rätt håll. Eller åtminstone ett steg framåt.

Vad det nu än handlar om så har det här gjort dig starkare och kommer att göra det. Det är bl a läxor som du kommer att få lära dig pga tidigare val som du har gjort i ditt liv. Bli inte bitter och ha ånger över vad du borde gjort utan försök känna med andra människor omkring dig som sitter i liknande sits som dig, släpp dina ev föredömanden av känslan att vara ett offer. Utan bestäm dig för att du ska övervinna dina utmaningar. Är du positiv så kommer du dra till dig mer av kärleksfulla lösningar på saker och ting. Inom dig kan du behöva tröst, sätta ord på allt som sker inom dig. Lika gäller oavsett du är den som är bredvid barnet eller ej. För du har också känslor..  behöver du gråta så gråt. Behöver du skrika så skrik. Behöver du skratta dig genom dagarna så gör du det med. Men vad du än gör så stängt det inte inne! För även den starkaste möter jobbiga tuffa saker. Det finns verkligen ingen skam i att ta dig tid för att låta ditt hjärta läka. Var i tystnad och känn efter hur du mår.. skriv dagbok, anteckningar, kämpar du med sömnen så ta hjälp av ärkeängeln Azeael. Han hjälper både sörjande, döende, sjuka människor med sitt kärleksfulla ljus för att ge dem tröst, och sinnet att få ro.

Hela du är men även barnet/barnen i obalans. Chakranen är fullkomligt i obalans. Och du har dragit på dig massor av andras energier. Det du behöver göra är att kapa band, duscha i guldvatten (visualisera). Eftersom Saker är allt annat än fridfullt på flera olika vis så behöver de vändas här. Och det här är väldigt viktigt! Men först behöver du som sagt bli av med andras ”skräp”. Att gå i skogen är något jag kommer fortsätta tjata om. Och även om du tänker nej jag orkar inte… så är valet ditt.
Men för min familj har moderjord, skogen, träden, jordning verkligen gjort susen dagligen. Pröva innan du säger nej. Tänker nej. Man kan inte säga att man har prövat och än mindre tro att allt är ett Quickfix.

Be Metaton för ditt inre att han ska rena och balansera din kropp och chakran. Han använder geometriska former som han öppnar dina chakran. Visualisera hur han öppnar ditt kronchakra skickar med en geometrisk kub ner i kroppen som roterar nedåt och rensar ut psykiska gifter ur din kropp och dina chakran. När chakraben är rena kommer du att känna att du har mer energi och en starkare intuition. Och successivt kommer du kunna uppnå en mer inre ”balans” inom dig, men det är du som behöver göra arbetet framåt. Och jag upplever att det inte riktigt kommer bli en inre frid fören du övervinner utmaningen/utmaningarna. Kan finnas en konflikt du befinner dig i. Men även en inre konflikt som du behöver övervinna mot dig själv i huruvida du VILL ta dig igenom något. Allt kanske inte blir helt topp topp men på vissa plan. Kanske inte som du egentligen önskar. Men inom de närmaste veckorna 3-4 veckorna kommer du få mer klarhet i allt.

Något behövs släppas taget om som du inte kan påverka. tänk inte på NÄR eller HUR eller OM en situation ska/kommer att bli löst, eller funderingar kring VARFÖR saker sker. Risken är att du fastnar.
Det finns relationer som är ohälsosamma, rent ut sagt inte bra för dig. Gör dig sjuk,, och som de skapas slangar mellan dig och dessa, KLIPP dem för tusan. Även om du inte tror på det. Var öppen för all tänkbara hjälpmedel.
lämna plats åt något som är mycket bättre. Försök i den mån det går att inte oroa dig för änglarna har kontroll. Det är en viktig del i ditt liv som håller på att manifesteras, be om det du vill ha ingenting är för mycket begärt älskade vän.

❤️‍🩹

Lämna ett svar