Dagens budskap 31/1-2022

 

 

STYRKA

Idag ska du lägga ditt fokus på att endast säga positiva saker till alla de människor som du möter. Uppmärksamma & förstärk också denna deras goda sidor. För du kan verkligen stärka andra genom att du uttrycker dig positivt. Du finns överallt! I hela existensen, i din kropp, i dina tankar, i din energi, i mänsklighetens kollektiva medvetande och hela universum helt enkelt. Vilken väg du än bestämmer dig för att ta i livet så kommer den att leda dig dit du ”ska” i slutänden. Om mänskligheten är en kollektiv Varelse så är det ditt ansvar och din glädje att fylla den med hopp, ljus, nya möjligheter, fred.. så från och med idag så kan du tänka på er alla, alla de människor som lever i en enhet. Dina handlingar inspirerar till ökad förståelse och just enhet, 

Undersök vilka avsikter du sänder ut i universum under dagen. I varje situation gör du medvetna eller omedvetna val som sänds ut som en energi i universum där de tolkas av dina änglar som just har dina avsikter att skapa det du har valt. Fråga dig själv ikväll t ex, det som du har sänt ut är de det som du vill skapa? Skriv ned allt som du verkligen vill skapa i ditt liv. Vad är din avsikt? Och vad var den från början? Sätt en klar och tydlig avsikt att skapa och ta emot.

Mirakel är möjliga och är det så att du tycker något känns rent av omöjligt just idag så överlämnar du den kraften till den gudomliga kraften. På det viset bjuder du in mirakel. Och mirakel är möjliga och finns överallt. Våga bjud in mirakel i ditt liv. Sist men inte minst behöver du har tillit. Tillit att lita på någon eller något. Exempelvis ha tillit till att änglar finns, även om du inte fysiskt kan se dem. Även ha tillit till att du kan skapa ditt liv precis som du vill ha det. För genom tillit öppnar du dig för andliga upplevelser. Fundera på vilka eller vad du egentligen känner tillit för. Prata med dina änglar på ditt alldeles egna sätt som känns rätt för dig, och känn tillit till att de finns hos dig, hör dig och kommer att besvara dig. Var noga med att lyssna på de känslor, tankar osv som kommer till dig.

 

🐝

Lämna ett svar