8/1-2022

VAD BEHÖVER DU TÄNKA PÅ?

Allt som sker omkring dig i ditt liv inte är jättekul. Därför att du tidigare har gjorde lite ogenomtänkta val, rotat i saker på ett sätt som du kanske inte borde, men det kanske också fanns en orsak till att du också gjorde det. Du kan ha blivit ertappad på ett genant sätt. Du kan ha varit frågvis, nyfiken, mm och absolut inte av någon elak baktanke utan av välmening men där personen kan ha tagit illa vid sig och satt ner foten ordentligt, som resulterat i en dispyt, konflikt eller liknande. Man kan ha hamnat i meningsskiljaktigheter helt enkelt där du tycker si och den andre partern så. Hur som helst så kan det vara kopplat till en modersgestalt i något sammanhang alt fader. En kvinna med en omhändertagande roll/energi. Upplever att denna person du har ”snokat” av välmening ur dennes perspektiv men att man kan se det ur fler synvinklar som sagt. Oavsett så kan vara så att du får en och annan känga av ett barn eller att du är ett barn som ger en känga i form av en verbal utskällning eller liknande.

– ”Snoka inte i sådant som inte angår dig!”
det här kan göra dig väldigt sårad då ditt inre barn kliver in med full kareta och du känner dig hjälplös, likgiltig, ledsen, apatisk. Påminnelsen är satt du INTE är hjälplös, utan det pågår en inre konflikt någonstans (inom Någon) kanske även inom dig? Även den andre… så denna utskällning kanske inte ens är fullt befogad? Andas.

VAD BEHÖVER DU GÖRA?

Någonting i ditt liv kanske inte riktigt fungerar fullt så som det ska? Att saker i livet är fult, smutsigt, mm. Relationer, situationer mm kan vara destruktiva, arbete, ekonomi, eller vad det nu är som inte fungerar.. men något stoppar du huvudet i sanden för. Något är det som du inte vill se, kännas vid, veta av? Varför? Du verkar kanske hoppas på att saker ska lösa sig av sig själv? Försvinna? Men det kommer det inte att göra.. utan du måste möta det. Saker kanske inte är riktigt så illa som du tror, tycker, tänker. De råd som kommer till dig kommer för att du ska ändra uppfattning om hela situationen. Och den kan komma från en helt oväntad källa.. som Du inte kunnat föreställa dig. För att ta ett knasigt ett exempel… och vem vet, det kanske just precis är av en snigel du ska ha informationen… Tänk dig att en snigel kommer över vägen (iofs svårt nu under vintern) men kanske är det en snösnigel 😉. Och under den har de fastnat ett papper i allt slem t ex. Å På pappret står det viktig märklig information som du visst skulle ha. Det kan vara på alla möjliga annorlunda tänkbara sätt. Ha ett öppet sinne helt enkelt – lägg bort den skeptiska delen av dig. Och om det är så att du inte alls förstår budskapet vad det är du ska veta så behöver om förtydligande.

FÖRÄNDRING SOM KAN KOMMA?

Ett oväsen, oljud, hej, hallå, en ny vän, plötslig händelse, sammanträffande eller liknande. Du kan möta på en ny vän, kärlek, djur, eller så. Väldigt överraskande i alla fall. Kanske på väg till tvättstugan, lekparken, kön på affären, toakön, systemet.. Någon nästan kan ramla över dig. Säg hej är meningen i alla fall, det är viktigt! Ha inte fördomar om ditt och datt. Att den är si eller så, utan prata. Våga morsa! En helt ny värld kan öppna sig här för dig min vän… Kom ihåg din tråkiga vardag som du gnäller över var och varannan dag. Nu har du möjlighet att ge dig ut på helt nya äventyr, så kör bara! Ditt behov av frihet kan ha funnits länge? Inte sant? Nu är det dags… och nya perspektiv på livet väntar också ska du se.
m e n det som är viktigt nu dock, det är att du inte får glömma något! Du får inte ge efter vad gäller okänslighet, ansvarslöshet. Du har alltid ett ansvar! Och sist men inte minst du har också skyldigheter- för annars är risken att du skenar iväg. Om du t ex har de tufft hemma eller låter alla gränser skipas så finns risk att du stöter på mer problem än kärlek i Situationen eftersom lika attraherar lika. Var därför försiktig.

 

Lämna ett svar