Dagens själskort 30/12-2021


MEDITATION HJÄLPER DIG..

Här får jag till mig att här handlar det om någon som ”borde” meditera men inte tar sig tid. Att man kanske säger: ”Äsch det är ingen mening för jag kan inte!”, ”jag vet inte hur man gör”. ”Jag är ändå så rastlös” osv. Att man Anser sig vara för rastlös, har spring i benen, Myror i brallan, och gud vet allt. Får nippran av att ligga still… ungefär. Hjärnan går på högvarv nästan så den börjar brinna. Då är det nästan illa! Den får aldrig varva ner. Meditation får dig i alla fall att tysta ner alla tankar, funderingar, måsten etc så att du kan höra dina inre sanningar.

Men om du tar dig tid och lyssnar inåt vågar drömma stort, dream big helt enkelt för att du förtjänar så mycket bättre än det du befinner dig i, lever i, är i just nu. Du förtjänar leva ditt drömliv. M e n då måste du lyssna på vad rösten inåt säger. Allt börjar ju med vad du tror är möjligt så sluta begränsa dig själv genom tankar som ”jag är inte tillräckligt bra” eller ”det där kommer aldrig gå”. Utan öppna upp för ett mer upplyftande tankesätt som tror att det går och att du är tillräckligt bra och se vilket skifte det ger.  Vad dina inre sanningar talar om för dig hur du ska gå till våga för att kunna nå dit?  Du vet nånstans vad du skulle må bra av, du vet också vad du skulle behöva göra för att kunna följa din dröm, men det handlar inte om att veta utan om att g ö r a slag i sak. Och när du gör det du vet du att du mår bra av så kommer du att känna skillnad. Med andra ord är det dags att ta action och börja ”göra, för om du gör så kommer det gå. Inget sköter sig självt! Ellerhur?

If you do the work my dear it works!

Människan har lärt sig att mirakel är ovanliga och något som inte händer vem som helst eller hur som helst. Men det är tvärtom. Mirakel är naturliga, och när de inträffar de inte inträffar Och när de inte inträffar så står det för att något är knas. När vi föds lever vi vårt sanna jag och därmed lever vi i takt med universum där mirakler är en del av de naturliga. Då kan du hitta tillbaka till de söt att leva genom att lyssna till din inre guide och även våga följa den rösten. När du gör det kommer du att märka att universum faktiskt vill dig väl på olika mirakulösa vis och hjälper dig framåt. Men först kanske du 
behöver titta på vad som sätter käppar i hjulet för framgången.

💚

 

Lämna ett svar