Dagens själskort 29/12-2021

TACKSAMHET ÄR EN SUPERKRAFT 

Jag upplever att det finns någonting man oroar sig för just nu i ens liv. Och att det finns någon typ av bristtänkande. Men själen vill tala om att vi alla har många saker att faktiskt vara tacksam och tacksamma över. När du, jag, vi riktar vårt fokus till sånt vi är tacksam över så skapas en varm känsla inom en och samtidigt blir vi som magneter för sådant som vi vill manifestera. Häftigt va? Och många gånger tänker vi inte ens på detta! Oftast inte alls… så av denna anledning så ska du börja och avsluta din dag (som i morgon förslagsvis) med att tänka på och känna in tre saker som du är tacksam över för att förstärka den här superkraften inom dig. Och det kan vara att verbalt framför allt säga till en annan människa/djur/etc hur mycket den betyder för dig.

Det är så vanligt att man försöker manifestera med  sitt medvetna mind men kom ihåg då att det är ditt undermedvetna (själen) som faktiskt manifesterar. Du kanske funderar över varför saker inte inträffar när du ständigt försöker manifestera in det ena och de andra? Glömmer du att de inte är utifrån ditt medvetna mindset som du manifesterar saker i ditt liv även om du kanske tror det. Dvs det du aktivt tänker, utan att manifestation kommer inifrån ditt, ja från ditt  undermedvetna, dina känslor. Det räcker inte bara att tänka att du vill ha en viss sak utan att du behöver också k ä n n a att du f ö r t j ä n a r det du vill manifestera. Så stanna upp och påminn dig själv om att du visst förtjänar allt sådant du drömmer om och låt manifestationen komma inifrån.

Visualisera känslan.

May i be happy, may i be safe, may i be healthy, may i be at peace.. detta är en kärlek & vänlighets meditation mantra – som boostar dig ditt ego, de omkring dig, alla. Så sprid kärlek!

Du behöver som det verkar höja din frekvens, Boosta dig med kärleksfulla varelser som vill dig gott. Använd detta mantra och upprepa tyst för dig själv och högt på det viset höjer du din vibration. De ouppklarade frågor du bär inom dig kring alla rusande tankar kring de ena och de andra kan du med hjälp av meditation överhuvudtaget tysta ner dem så att du kan få chans att höra dina inre sanningar om vad du faktiskt vill, vad du känner, vad du tänker, vart du är på väg. Du har alla svar inom dig. Du vem du är, vad du vill men du är för mycket upp i dina tankar och då är det svårt att höra din inre röst. Men stannar du upp och mediterar – om så att bara stänga av mobilen och sitta och stirra i tomma intet för en stund så är detta en typ av meditation. Det här är viktigt min vän.

 

❤️‍🩹

Lämna ett svar