Dagens namnsdag 10/11-2021

♏️

• Element ~ Vatten
• Lyckosten ~ Topas
• Lyckoblomma ~ Krysantemum
• Lyckofärg ~ Mörkröd
• Lyckotal ~ 2, 4 & 6
• Stjärntecken ~ Skorpionen
• Härskande planet ~ Mars
• Egenskaper: Kämpande, problematisk, förförare & våldsmänniska 


STORT GRATTIS 🥂

Du vet vad du vill och hur du ska skaffa det. Av naturen är du oberäknelig, varm och lidelsefull det ena ögonblicket, arrogant och självupptagen i nästa. Ditt arbete tar du allvarligt och ger dig inte förrän du nått goda resultat. Oavsett vad det gäller går du in för att vinna. Du är intresserad av allt som är nytt och spännande. I kärlek satsar du helt på den du älskar men samtidigt hatar och blir besviken och missmodig om förhållandet inte varar. Du tycker själv att du är oemotståndlig och det är du ju givetvis också! 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: