Dagens kollektiva dröm ~ 13/11-2021

DET HÄR ÄR EN GENERELL/KOLLEKTIV DRÖM SOM JAG HAR FÅTT TILL MIG ~ DVS TILL ER FÖLJARE, MEDLEMMAR, & SMYGTITTARE.. 

 

Någon eller några därute kan nog känna sig träffade vilket är mitt mål så att budskapet når fram till er som det ska. NI vet vilka ni är, för ni kommer att känna inom er när ett budskap är till er helt enkelt. Detta är alltså en dröm som kan ha kommit till er i natt, eller som sker återkommande, kanske stunder/perioder i ert liv, kanske just nu, ofta, sällan, eller bara just nu. Oavsett finns det ett budskap som vill nå fram till dig. Och det finns olika grupper här. Ta allt eller inget eller de som passar och resten lämnar du åt någon annan. 

En grupp är att: Du kan vara en man, eller en kvinna, eller också en ungdom som drömmer väldigt mycket om sex på olika sätt i olika konstellationer och på ett sätt som du själv inte är helt van vid, och vill förneka kanske. Kan vara på ett sätt du omedvetet kan ha velat/vill utforska i ditt sexliv men den ”förnuftiga” delen av dig har bromsat dig. Man kan säga att den ”pryda” sidan kommer tydligt fram här. Och samtidigt så har du fått bära och bär en massa skam. Ja Att det på något sätt är smutsigt, och fult. Men det här kan också grunda sig i att du har vuxit upp med en familj som inte pratat om att t ex sex är något fint. Eller tvärtom det motsatta som gjort att de skapat en blockering kanske.

Oavsett, Där du är och varför du drömmer om sex överlag kan ha en grund i att du saknar samhörighet med andra människor, men även dig själv, du kanske är avstängd? Väldigt frånkopplad dina egna känslor.. samtidigt förvirrad. För några kan sex även vara ett flyktsätt och något man använder sig av för att just få känna någon form av samhörighet, då blir det kanske enbart sexuellt. Lite som ”hit men inte längre”. Som att man bygger en mur kring hjärtat. Både från att ge ut kärlek och att ta emot.

För den andra gruppen kan man använda sex för att få känna sig älskad/sedd/bekräftad och att man använder det här beteendet omedvetet för att lirka in människor i ditt verkliga liv. Ett sorts sätt att manipulera för din egen personliga vinning. En del är medvetna och andra inte. Det kan vara ett typ av ”missbruk” för den ena delen av gruppen. Och man kan också leva i någon form av relation där sexuellt missbruk förekommer som gör att man kanske inte kan bryta sig loss från något äktenskap, relation, levande, som man är i.

Frågor till dig som drömmer och som blir ”utsatt” kan behöva ställa sig här är:

• Vad du tror att du behöver för att du ska känna dig mer älskad?
• Kan du känna att dina behov blir tillgodosedda?

Och den som ”utför” den som är dominant i allt..

• När och var känner du dig avskräckt & undervärderad?
• 
Vill du vara en del av ”gänget”?
• Vilket typ av idealiska egenskaper är det du försöker uppnå?

Jag får till mig att det här kan bero på att man håller fast vid något som gör att man kompromissar en väldig massa egentligen mot sin egen vilja, därför att man kanske har en dålig ekonomi, man vet inte hur man ska klara sig själv, man är stressad, otrygg, orolig, osäker, kanske inte har ett eget hem, och kanske också intalar sig att man är kär fastän man inte är det. ”Man vet vad man har – men man vet inte vad man får”. Man kan hålla fast vid materiella saker hårt. I det förflutna kan det varit en sann kärlek som man inte kan eller kunnat släppa kärleken/ögonen från och som de finns många många andra män och kvinnor som uppvaktar och har ögonen på idag. Du kanske bara ser den här personen i dina ögon, din framtid och ingen annan. Personen kan också se väldigt bra ut, vara väldigt attraktiv.. vara en vädur, lejon eller skytt. Alternativt ha något av sina andra tecken här. Dessa personer är ena eldiga attraktiva personer som bygger upp illusioner. Kan också vara så att det delvis är din egen rädsla för att denna person ska bränna dig/och eller redan har bränt dig. Och därav är du hela tiden på din vakt. Oavsett så vill inte hjärtat annat än att saker kanske ska gå åt ”rätt håll”., men nu är det dags att lyssna riktigt inåt och söka alla svar här. Det är ingen som helst mening att försöka finna svar i det yttre. För du har alla svar inom dig om du bara stannar upp och tar in all vägledning som du faktiskt får. Ditt hjärta kanske faktiskt försöker att säga allt detta ovan till dig. Att det är denna person som har ett form av sexuellt missbruk osv. Och inte att det är du. Utan att du är offret.

Jag får till mig 11 och 6. Dvs denna person är beräknande även om det är omedvetet vissa gånger. Låter knasigt men.. och denne har ett enormt stort ego. Samtidigt behöver du eller den som befinner sig i själva ”missbruket”, ta tillbaka din makt. Och personen som utför detta har satt skygglappar för både öron och ögon så denne kommer du inte att nå fram till för den har ingen som helst insikt när det gäller missbruksfrågan. Tyvärr. Hon eller han kan vara ekonomisk beroende av dig vilket gör att den stannar och använder det som ett maktmedel. Du däremot kan vara en jungfru alt så är den en jungfru. Hur som helst är det dags som sagt att dra sig tillbaka och söka svaren som kommer från hjärtat ditt för en tid. M e n det kan även vara klokt att ta hjälp och råd av andra runtomkring dig också så att man inte använder sig enbart av ett svartvittänkande utan finner en balans. Vad som är rätt och bäst för dig det vet ditt hjärta, medan tips och hjälpmedel på vägen kan du få av nära och kära.

 

För en av grupperna som sagt kan det röra sig om att man djupdyker i sig själv och ställer motparten mot väggen. Kanske vill man börja gå något tolvstegsprogram eller liknande som NA eller AA = (ex anonyma alkolister för er som inte vet). Och de som har en partner som går att nå så kan man påbörja någon form av parterapi tillsammans samt där man även bearbetar respektive barndom på varsitt håll också. Sen finns det de som kommer till insikt i November månad, 11 dagar, 11 veckor, 11 dec om att man ska lämna något bakom sig helt enkelt och söker professionell hjälp. Det är viktigt att se i genom både sina egna men även andras illusioner som man kan ha byggt upp – oavsett om det gör riktigt ont. Slutligen säger din själ att för att du ska klara dig genom detta så kan du för en stund behöva stålsätta dig och du kan vara extra skör, extra gråtmild, ledsen, sårad, arg, på hugget. Redo för strid.. inför någonting som är på väg. Som ett bakslag för att du har utsatt kroppen under en tid trots att du inte borde och för att du inte har lyssnat på alla de signaler som har kommit. Det kan också vara en vattuman, tvilling & våg kopplat hit. Som faktiskt är lite yngre vill säga mellan 30-40 års åldern, annat fall yngre i sinnet. Denna kvinna har byggt höga och många berg, murar runt sig, sitt hem, sin familj, sin Borg skulle jag vilja säga.. och är en intellektuell, begåvad person. Jordnära, kan arbeta med healing. Men bär på mycket sorg, ha långt, halvlångt lockigt till rakt mellan runt hår. Kommer norr i från vill säga uppåt i Sverige. Och är det någon från utlandet så räknar du norr från där du är.. eller dennes ursprung från början. Kan ha hund, en bulldog eller tycka om bulldog. Som sagt vara emotionellt avstängd.

 

Man kan ha barn ihop med den person man kanske ”missbrukar” sex med. alt vara gift med denne. Eller önskar ha barn ihop med den. Det finns väldigt mycket som är outtalat och som finns kvar som svek. Kan också stå för svek, sår ur ens egen barndom.. vilket har satt sig som en enorm otrygghet i dig och din hälsa. Du kan som sagt i dag ha blivit materiellt fixerad och försöka köpa dig lycka i godan tro om att detta ska kunna fylla ditt tomrum som du bär inom dig. Det du inte fick som barn. Det finns mycket som jagar dig ur det förflutna och istället för att möta det så håller man fast vid pengar, materiella ägodelar. Det kan vara du, det kan vara den andre partnern om man har någon som sagt.. kanske känner man brist på gemenskap från sina vänner, sin familj, och man vet inte hur man ska ta sig genom någonting och därför så stannar man kvar. Hur som helst så är det dags att ta ett beslut och förstå att din fysiska hälsa kommer att drabbas mer och mer om du inte förändrar ditt liv. Sexet och drömmarna är alltså flyktvägar från verkligheten. 

 

❤️

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: