Dagens budskap 20/10-2021

I PERFEKT HARMONI

Du skapar din dag idag. Om du beslutar dig för att lyssna på sorgsen musik så kommer du att bära den energin, likadant om du går inför att en relation är över, ett arbete inte har någon framtid, en situation är omöjlig att kunna lösas osv. Men om du tvärtom beslutar dig för att allt ska gå vägen vad det än nu gäller så har du helt andra förutsättningar precis som när du väljer lycka framför sorg. Det är samma sak. För det är vad det här handlar om. Att välja lyckan. Att arbeta utifrån attraktionslagen. Och universum/vi arbetar alltid utifrån attraktionslagen trots att vi inte är medvetna om den, inte kan och inte vet hur det fungerar men universum ÄR och vet PRECIS. Därför är det viktigt för oss att ta reda på så att alla får rätt till samma förutsättningar tänker jag. Även om man har en fri vilja SÅKLART.
Hur som helst så känner jag att vad det än må vara du bär på dina axlar som kan vara tungt bakåt, mindre tungt, eller väldigt tungt, eller något du vill ha stenkoll på, om och när något ska inträffa, ifall något är rätt eller inte, om du ska göra si eller så, gällande kärlek, arbete, ekonomi, relationer. Oavsett så SLÄPP. Låt det vara. Lämna det år universum och ha tillit det kommer att lösa sig på ett eller annat sätt inom 6 dagar, 6 veckor, 6 nov. För att sedan kommer något supert ske OM du följer (ovan råd) inom siffran 9, och de jag hör är 9 dagar. För en annan grupp så kan det vara 9 veckor. Och 9 nov och 9 dec är även datum för dig att minnas. Kom-ihåg att tiden alltid är svårt att fastställa. Men saker kommer att bli till din fördel. Hur som haver får jag till mig att det skålas och spelas musik! Äntligen är det slutet på något man har kämpat för LÅNG TID; kanske under 2-3 år? För någon. Det kan för några handla om en separation men att det blir ett fint avslut på en lång och både fin och jobbig historia. Att det är ett gemensamt beslut. Att man tillsammans tar ett beslut.

DAGENS KRISTALLER DU HAR ANVÄNDNING AV 

TURKOS Då flera av er kan ha en obalans i halschakrat (kan kännas som en klump eller ont i halsen just nu). Kan även vara en skorpion. Då du förnekar saker, sidor hos dig själv som kan vara jobbigt att möta? Meningen är att du ska våga möta det du känner, våga tala din sanning till de du känner, våga stå stark i din kraft, våga säga så som du känner, veta att du är skyddad i dig själv men också om du är en ljusarbetare. Du ska våga kommunicera med klarhet, säkerhet och rakt direkt från hjärtat. För jag känner även att den är kopplat till ditt hjärta av någon anledning. Som att det sitter en blockering mellan hjärta och hals. Om du har problem med andning, svalt, luftvägar mm.

GRÖN OPAL som är kopplat tydligt till ditt hjärta och kan vara ångest, hjärtklappning, ont i ryggen, skuldrorna, luftvägar, lungor, mm här är frågan om du vågar vara öppen för det som kommer från universum nu? Då det är perfekt timing att göra det som ditt hjärta säger att du ska. Om du gör det så kommer du trots smärta, eventuella tårar, eventuell skuld, mm ändå att känna dig förnyad, renad, tillfreds, och våga öppna upp för välstånd och överflöd. Vad säger hjärtat att du ska göra min vän?

RÖKKVARTS för att du I grund och botten ska bejaka din inre styrka och inte låta dig rubbas av andra individer som kan vilja påverka dig till annat som inte är du. Andras åsikter kanske kan påverka dig för att du är rädd för att säga vad du tycker? Rädd för att bli halvt idiotförklarad, ifrågasatt? Strunta i det, bär grön opal, turkos och rökkvarts i fickan eller på ett armband. Stå på dig, var den du är! Det kan kännas läskigt i början, men jag lovar successivt varefter du bryter sig loss ur sina bojor så kommer du att växa något så enormt att du undrar varför du inte gjort detta för länge sen. Du är en stjärna!

HÄLSAN IDAG 

Ja du vet något inom dig, fast du inte vet. Du kan kämpa med någon obalans som är jobbigt. Du kan vara väldigt ojordad och i behov av att behöva jorda dig mest hela tiden. Men får till mig att det beror mycket på din grundtrygghet samt din hemsituation också. Saker kanske är för rörigt omkring vilket gör det för otryggt och osäkert för dig att slappna av. Du är i behov av att ta olika beslut och finna olika svar, vill inte gärna höra andras åsikter utan söker helst reda på de du behöver veta själv. Man kan kämpa med förstoppning, fetma, diskbråck, immunsjukdomar, reumatiska problem, åderbråck mm. Kanske har man en svag överlevnads förmåga pga dåligt stöd, depression, tröghet, mm.
saker kan vara väldigt turbulent i ens liv överlag, vilket kan göra att man måste stänga av känslomässigt för att orka mäkta med. Du eller någon betydelsefull kan vara född i vattuman, tvillingen eller vågens tecken. Men även en jungfru.  Man som kvinna. Kan ha tatueringar på halsen, och nyckelbenet antingen bådadera eller antingen eller. Man kan vara skild, maskulin i sin energi.

KÄRLEK 

Uppochned. Oklart. Ena stunden finns det en gnutta hopp andra stunden kanske illusioner. Man kanske inte vet vad som är vad till slut. Här får jag till mig en fisk, kräfta eller skorpion. Man kan ha planer på att flytta, pengar som ska lösa allt, lösa relationen, det kan för några stå mellan två partner man väljer mellan. (I hemlighet). Får också till mig att man är avstängd känslomässigt. Men nästa stund inte. För Att något kring boende, arbete, pengar, ens grundtrygghet kan slita mycket på ens leverne. Ens högsta önskan och gemensamma mål kan vara att riktat åt samma håll men ändå ror man inte i samma båt., vilket kan ha en orsak i någon kronisk sjukdom? Arbetslöshet? För låg inkomst? Svek, meningsskiljaktigheter, eller att man kan leva i en lögn. Att man målar upp illusioner om saker som inte finns. De finns men det kanske inte riktigt är vad man vill ha., man är inte lycklig. Trots att man försöker intala sig det så hamnar man i en omedveten inre konflikt mellan själen och egot, det är det jag får till mig. Konflikter kan vara många fler än det är bra stunder vilket tär såklart.

EKONOMI & ARBETE 

Något är på väg åt rätt håll igen. Man kan snart om inte redan se ljuset i tunneln. En vattuman, Tvilling eller våg får ett arbete inom kort, kan varit en intervju man varit på bakåt efter ett långt kämpande så är man snart i mål. Väl förtjänt efter allt slit. Här gäller de att finna balans i livet mellan arbete, kärlek, relationer kanske flera arbeten för att få ihop tillräckligt med pengar för en del, men det kommer att bli bra. Du kommer att segra och äntligen andas ut.

🍀

Lämna ett svar