Dagens änglabudskap 20/10-2021


KOM IHÅG DIN STORSLAGENHET

Din själ är gudomligt storslagen på alla sätt. Du utstrålar ljus över hela jorden, till och med när du är omedveten om den gåva som du för med dig. Din storhet är alltid garanterad, oberoende av vad som försiggår runt omkring dig. Ingen åsikt om dig, utom en som består av ren och villkorslös kärlek – speglar din eviga sanning. Du är ett underbart exempel på himlens hantverk, alldeles perfekt och underbar att se. Idag skulle änglarna vilja att du kommer ihåg din gudomliga fulländning och använder den som stöd. Se samma heliga ideal hos alla som du möter, så kommer du upptäcka att alla dina relationer lyfts innerligt glädjefulla upplevelser. Kom ihåg att du är ett med himlen, för evigt och i alla situationer. Var du än är finns änglarna vis din sida, vakar villkorslöst över dig och älskar dig på alla sätt.

💗

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: