Dagens budskap 14/10-2021

OLIKA FOTSPÅR & RIKTNING 

Olika saker, tidigare beslut, flertal handlingar som du har gjort i ditt förflutna har nu tagit ut sin rätt. Satt dig lite på pottkanten idag, genom att nu på morgonkvisten kanske gett dig ett besked per telefon, sms, Mail, brev eller liknande. Du kan ha funderat en del samtidigt bära oro över vilken väg i livet du ska gå om du ska satsa på familj, karriär, hälsa etc och var allt ska bära av. Svaret här är att gå mot det som för dig närmare välmående. Sök efter det som föder hela din själ för det kommer visa dig vägen var du ska gå. Du behöver dock vara försiktig med vad det verkligen betyder. Ditt ego kan försöka lura dig på olika vis genom att ex ”bli rik på snabbaste sätt”. Medan sanningen är konsekvent och kärleksfull. Gå in i din själs kunskap och fokusera på ditt hjärtas passion, talanger & intressen. För de ledtrådarna kommer att leda dig åt rätt håll. Låt ingen annan styra bort dig från din valda väg. Så du har ett viktigt val att göra här. Du ska alltid välja vägen utifrån fred & lycka. Släpp allt vad gäller ”brist mentaliteten”. 

Det här känns som att de också är superviktigt med fokus. Då det är ett krig på väg av någonting. Kan vara verbalt krig, andligt krig, fysiskt krig, osv. ”Krig” hoppas jag du förstår. Kan vara en inre konflikt i dig likaså som i det yttre eller bådadera. Men som också kommer att resultera med ett ljus i slutet av tunneln. O m du bestämmer dig för det. Troligen är det kaos i ditt sinne, där du inte kan tänka klart. Vad är ut och vad är in, vad är fram och vad är bak. Men det är oavsett situation högtid att göra allt som står i din makt för att få ordning och reda här. Inte minst sätta upp planer för vad ditt nästa steg är. Det bästa sättet för att bryta ev tankemönster är att störa dem och bryta så du kommer framåt. Du kan uppnå det genom att ta time out och besluta för vad ditt mål är, besluta hur du ska nå dit, skriv ett schema och jobba framåt sen. Sist men inte minst fokus! Du kommer märka att du blir mer stark och grundad när du går rakt mot det du vill. Fokus och positivitet med vilja kommer att sätta sin prägel. Det är vägen till lycka, välsignelser för världen och omkring dig själv. Börja prioritera vad som är viktigt i ditt liv, gör en lista, och backa från sånt som distraherar dig och får dig att tappa fokus. Var rättfram och saklig. Rena ditt sinne genom meditation.

Vad behöver du läka idag:

Någonting du vet men har svårt att göra något åt. Kan vara något som du behöver lämna och lägga bakom dig, en situation, ett förhållande, ett arbete, eller liknande. Där de finns mer sorg, ilska, frustration, konflikter, svek, mm. Kan även vara så att du tagit emot ett besked eller bävar för att något väldigt fruktansvärt känslomässigt gällande hela din grund som du står på. Bostad, ekonomi, familj, vänner, hälsa etc ska raseras av någon anledning. Att du tror, tänker, känner att något helt går förlorat. Att de inte finns hopp om något. För en del kan det finnas en tredje part inblandad. Eller att du misstänker detta eller är rädd för det på något sätt och att det här gör att en ev relation inte kommer vidare och kunna utvecklas. Som att du fastnar. För någon annan kan det handla om att du själv faktiskt ”tillhör” någon annan känslomässigt men vill inte erkänna än mindre acceptera det för dig själv. Men att det kan vara en väldigt sexuell relation mellan dig och någon och att det är det som håller hela relationen levande. I allt detta kan man el någon av parterna kämpa med en dålig självkänsla, vara kontrollerande och autoritär. Vilket gör att det hela tiden saknas och fattas något. Och det i sig har ”dödat” allt. Dödat dig, dödat den andre, förgiftat energierna förgiftat hela situationen. Stäng dörren för det är dags att rensa ut det gamla och göra plats åt det nya. Du som är mitt uppe i det här kan under en lång tid levt i en känsla av ”fångenskap”, och känt en oförmåga att någonsin kunna ta dig ur de du lever i. Men det kan du. Just nu kanske du även känner igen känslan av att inte veta vem du är, vad du vill, hur du ska klara av saker. Känner ingen samhörighet till någon . Människor utifrån kan trycka på och säga att du ska ”göra si eller göra så”. Dock har du inte kontakt med ditt inre och då är det svårt. Men du måste måste komma till en insikt om att du sitter i någons klor, som är mästare mästarinna på det den gör. Omedvetet eller inte oavsett så behöver du bestämma dig för att du själv har all kunskap och resurser till att göra precis det omöjliga möjligt. Du fixar allt.

Vad behöver du acceptera: 

Vad säger ditt hjärta? Vad känner du? Vågar du lyssna inåt? Vad säger kroppen fysiskt? Hur mår du? Har du pengar, har du kärlek, har du mat på bordet? Har du kraft och energi? Du vet att det du ger ut får du tillbaka, som du sår får du skörda. Om du inte följer ditt hjärtas inre vägledning så kommer det att resultera i negativa konsekvenser om du inte följt hjärtat. Men positivt om du följer det. Ditt hjärta behöver just nu massor av läkning, och det finns massor av sorg där du befinner dig just nu i livet. Frågan är om du ens tar till dig det här. Upplever en del apatiska känslor. Pga att du lever i en ”falsk trygghet” som trycker ner din självkänsla för det här är inte vad din själ vill. För du lyssnar inte på ditt inre. Det finns massor av annat du har att vara tacksam över. Och du kommer inom kort att få en gåva, vinst eller liknande. Vilken du inte heller behöver ha arbetat för. Fysiskt arbetat menar jag då. Utan de kommer för att du är den du är, och det du gett och ger ut till allt och alla. Kan även stå för pengar. Dessvärre får jag också till mig att det här kan stå för att man blir sjuk, i långdragna infektioner, nedsatt immunförsvar, immunbristsjukdomar, etc. Kroppen säger stopp och nejtack. Välj! Att det är dags att börja prata nu om allt du bär inom dig.

Vad behöver du släppa taget om:

Du kan, om du vill. Ett lejon, en vädur en skytt. Ett eld tecken. Du är värd så mycket mer. Troligen lever du i en relation eller något i linje med de du växte upp med. Därför att du försöker omedvetet läka dina barndomsår. Och man vet inte annat. Vet inte bättre. De man vet är att man mår fruktansvärt dåligt i perioder och blir fruktansvärt ledsen och besviken, där man ställer sig frågan om man ska bli behandlad på ett visst sätt. Och svaret är såklart nej. Aldrig! Du kan vad du vill, precis vad du vill. Det finns inget slut allt är oändligt. Och du växer hela hela tiden. Så det här är mycket kopplat till din självkänsla och ditt självvärde. Dvs om du inte ger upp och tro på dig själv att du ska ditt eller datt så kommer du kunna övervinna precis vad som helst. Och de gäller likaså om du ska övervinna en sjukdom eller lämna en relation till att ta dig från svartaste mörkaste botten till högsta topp. Var kreativ och använd din initiativförmåga och angrip alla befintliga problem från ett nytt håll om man säger som du samtidigt däremellan avsätter tid för dig själv att låta din intuition vägleda dig i hur och vad du ska göra för att vägledas rätt.

💗

Lämna ett svar