Jungfrun ♍️ v.41

MISSNÖJE & SORG 

Det är någonting som skaver och är jobbigt i ditt liv jungfrun. Och uppenbarligen också något som behöver få läka och ta tid. Troligen har du stängt inne del och försökt begrava detta i hopp om att det bara ska försvinna bort långt. Tyvärr verkar det inte heller gå så himla bra då de kommer upp till ytan hela tiden i form av annat. Det kan även vara en annan person nära dig eller som står dig nära och varmt i hjärtat som hela tiden triggar saker i dig och gör dig ledsen just pga oläkta sår. Kanske är du så arg inombords av olika skäl, några av er vet kanske inte ens varför, för att det ligger så djupt. Du kanske förlåter innan du själv är riktigt mogen för det. Att du går emot dig själv. ignorera bara dessa i så fall. Du tar den tid du behöver. Något som är trasigt kan vara svårt att laga någonsin mer och du kan nu ha kommit till den insikten., trots att det gör ont. Och du verkar även apatisk, ofokuserad, tankspridd pga saker som skett i ditt liv. Det kan vara slutet på en relation helt enkelt. Baksidan med allt detta nu kan vara att passa dig för ev missbruk. Så se över dina vanor.

Vad behöver läkas:

Avsätt tid åt dig själv. Ditt sätt som person och hur du bemöter andra. Det som är bra för dig är bra för dina medmänniskor och tvärtom. Gör en lista på det som du tycker är bra för dig och motivera på vilket sätt det är bra för andra. Sträva efter att allt du gör de gör du du för ditt och andras högsta bästa. Påminn dig också om att din själ är levande. Tänk på hur ditt liv skulle vara om det inte fanns fysiska lagar och att du vore fri som din själ. För utanför illusioner finns inga fysiska lagar. Och när du möter andra människor under veckan så föreställ dig hur det är att leva som ett, känn att ni är ett och ta alla beslut utifrån perspektivet att du är ett med alla. För allt du gör, det gör du för att skapa enhet på jorden. Sen kan du behöva se över var du lägger all din kraft? Den ska du lägga på sådant som är bra för dig och inget annat.

Vad behöver accepteras:

Din barndom, dina djupaste minnen, en betydelsefull person, någonting som får dig att skratta, något som får dig att må bra, etc det kan även vara en tvillingflamma, en själsfrände. En make en maka. Du kan ha tappat bort dig själv fullkomligt. Låt då andra få hjälpa dig här. Känns som att det är mycket kopplat till din barndom. Barndoms trauman som du behöver läka. Vilket påverkat dig idag och under ditt liv från att kunna njuta och må bra. Det är inte bra, utan du ska tänka på att det du har förlorat oavsett vad det är. Att det har gått vidare och att dess bäst före datum också har gått ut. Och att du är medveten om att du också har ett bäst före datum därför ska du passa på att njuta av det lov som du HAR NU. HÄR & NU. Din själ stannar tills ditt bäst före datum har gått ut och du vet inte alls när det går ut. Älska dig själv njut av din kropp och bli vän med dig själv. livet måste gå vidare.

Vad behöver släppas taget om:

En man eller kvinna som styr av sina känslor. Men kan också styra de lite själv. Dvs känslostyrd människa. Fisk, kräfta eller skorpion. Dominant, diplomatisk, familjefar/familjemor, manipulativ. God ekonomi. Drömpartnern som man brukar säga. Hen kan också vara någon som är pendlande i humöret. Du kan alltså älska en annan man, eller en annan kvinna. Ditt hjärta kan tillhöra någon annan. Du kan gå vänta på denne eller denne på dig eller ni på varandra. Fokusera under veckan på att du föreställer dig i detalj hur ditt liv skulle kunna vara om du tillåter dina änglar visa dig vägen till ett kärleksfullt liv in i en kärleksfull famn. Och samtidigt så måste du släppa alla eventuella skuldkänslor och känslan av att vara otillräcklig. Förlåt dig själv för vad du än har gjort i de förflutna och tänk i stället på hur du kan leva ditt liv från och med idag. Du är fri frön det förflutna och du kan inte stanna kvar i det förflutna pga skuld gentemot någon annan. Här är det superviktigt att du inte dömer dig själv. Utan bestämmer dig för att hitta ut ur den labyrint som du just nu befinner dig i. För detta kan bli din nyckel till ett helt nytt liv.

♍️

 

Lämna ett svar