Dagens runbudskap 4/10

DET DU GER UT FÅR DU TILLBAKA..

Den överhängande energin idag handlar om din egen riktning i livet. Vet du var du är på väg, vart du har tagit dig hittills. Har du något mål? Är den frågan ställd? Eller låter du livet föra dig bort för att du lämnar saker åt ödet? I det fallet så är det dags att omgående styra upp saker och ting. Det gäller på alla områden i livet. Om du har en ekonomi som håller på att helt raseras, eller en relation som kräver både sin kung och sin drottning, eller kanske riskeras en vattenläcka att uppkomma pga att du kanske inte tagit tag i något som du tänkt att ”de löser sig sen”. Som att ringa en rörmokare eller liknande. Problemet är att sanningen är den att det inte kommer att lösa sig om inte du tar tag i det som du faktiskt måste. Trots att det verkar väldigt jobbigt, obekvämt, tungt, och kanske rent av förjävligt för vissa.

Oavsett vad du än må stå inför så är det något du behöver möta. Och du behöver rusta dig för strid. För att kunna skapa en balans i din tillvaro så måste och åter måste du ta tag i det som är jobbigt. För någon/några kvinnor får jag till mig att du/ni kan ha tungt med en kärlek., att vara olyckligt kär, kommunikationsproblem. Det som återigen är viktigt är att DU räddar upp saker och ting, be om hjälp om du behöver. Sök hjälp i fall de känns för mäktigt allting. Vi är inte mer än människor. Kom ihåg att du är mer stark genom att våga visa dig sårbar. Inte genom att tro att du alla klara dig själv. En rejäl funderare eller två, behövs ta för din del. Vad vill du, vad känner du? Här krävs det mod för att du ska segra., för några är ett lejon kopplat hit. Antingen är du själv född som lejon eller har en person med Lejon i något av sina tecken.

Du kan behöva släppa taget om kontrollen, alla måsten, alla dina olika viljor, dina illusioner, att även se igenom andras, dina höga ambitioner, inte minst prestationer. Som faktiskt kan ha gjort till slut att du pga att du hela tiden sätter ribban för högt och omedvetet gjort dem möjliga omöjligt. Istället för det omöjliga möjligt. Lite som att du inte tycker sig vara värd saker. Och då blir de här ett skydd istället från ALLT. Skydd från kärlek, skydd från vänner, skydd från närhet, skydd från emotioner, skydd från framgång, etc. Men att de handlar mycket om i botten att du blivit sviken så mycket så du liksom valt att helt stagnera istället pga din helt nedtrycka självkänsla. Och för andra att detta gör att du fortsätter attrahera in dåliga relationer/människor hela tiden. Så här skulle jag säga att du ska släppa taget om destruktiva relationer välja väg. Våga tro på dig själv och inte låta dig manipuleras, utnyttjas av andra människor för deras egen vinning. En del kanske inte ens är medvetna om hur de faktiskt behandlar dig. Och då är ser superviktigt att du talar om hur du känner. Om inte annat så skriv ett brev. Låt ingen trycka ner dig på något sätt. För andra kan du släppt kontrollen så mycket att du nästan gett upp istället och det är inte heller bra. För de är så viktigt att älska dig själv. Kanske borde du börja studera, börja en kurs, en utbildning av något slag, nytt jobb, ta kontakt med någon lärare, kunnig person som du anser kunnig inom ett område och som du anförtror dig åt? Följ vägledningen här. Det finns viktig info för dig att hämta.

Att acceptera saker hipp som happ är inte världens enklaste och hur som helst. Men någonting i ditt liv måste du acceptera, oavsett om du vill det eller inte. Kan vara att du tillhör ett visst släkte. Har en viss mamma eller pappa, har ett barn med någon problematik, att du själv kanske kämpar med någon funktionsnedsättning, sjukdom etc.

Det är ditt tankesätt/synsätt på relationer som kan vara jobbigt, även tankesätt överlag. Kan finnas en person som drar ner dig energimässigt. Men att du vägrar acceptera det. Lite som att du har givit upp. Och de är inte heller bra. Det har heller ingen betydelse ifall du har svårt att commita med arbetskollegor, i kärlek, syskon, vänner etc. Utan att du kanske bara först måste acceptera ATT det är så det ÄR. Det är ett steg i rätt riktning. Börja här. 

Du har fått med dig ditt arvsanlag, dina invanda/inlärda beteenden, likväl som kanske din partner har det. Ditt barn, etc. Ditt barn kan ha tagit efter många sidor/likheter efter dig som du var och hade, levde när du var barn. Och det här i sin tur kan vara väldigt påfrestande och jobbigt i olika sammanhang. Då är det både fint, klokt, kärleksfullt att börja kanske titta på vad som ligger till grund för olika beteenden mm. Vad man kan göra, vad man kan titta på i sig själv och kanske förstå att olika situationer kanske uppstår mycket eller ofta alt ligger till grund för ens eget beteende många ggr. Att skapa sig dig denna självinsikt kommer göra att du växer oerhört mycket, inte minst kommer att kunna få flera nya verktyg på många plan i livet. Men så länge man du  väljer att stoppa huvudet i sanden så kommer saker fortsätta i samma ekorrhjul.

Klokt är att lägga fokus nu och framåt på att möta sådant känslomässigt jobbigt som du bör på inom dig i hjärtat. Bördor är de första som kommer till mig. För så länge du inte väljer att möta de, acceptera det, va i det, läka det etc så kommer du aldrig att kunna komma förbi det. Och förr eller senare så kommer detta annars att sätta sig i form av ”krämpor”, eller ges i uttryck som fysiska sjukdomar., etc. Bronkit var något som kom till mig. Kanske är det någon som har bronkit just nu och kämpar med det eller misstänker det. Ta en titt hos läkaren så de får lyssna på din andning, kanske behöver du någon hollistiskmedicin eller vad man nu väljer för alternativ medicinering. Fokusera även på naturen att vara utomhus, jorda dig dagligen, gärna flera gånger men även att andas in 7 djupa andetag (magandning!) syrerika andetag, drick mycket vatten, och rör på dig. På de viset har du också renat kropp och själ med alla våra element. Jord, eld, luft & vatten. Det kan vara så som sagt för några att det är knaggligt i relationer och Då är det viktigt att du vårdar det du har ömt. Kan finnas mammor som verkligen behöver extra extra omvårdnad just nu. Kopplat till jungfrun. Kanske är du jungfru.
Får till mig också att de här hänger mycket på att de jobbiga arv man har med sig sen uppväxt sitt djupt, och har satt sår i relationer, vilket försvårar livet som helhet på olika vis. Kom ihåg att saker för inte svarta eller vita. Men den underliggande energin är just att pga barndomsår, saker som sker, så vet man inte hur man ska hantera ev motgångar som man kan komma mötas av. Det kan vara ett tungt besked som kommer, där de ”haglar” ordentligt kan man säga.. och åskar också. Du kanske helt och hållet backar undan från din omgivning för att försöka finna svar. ta den tid du behöver.

 

💚

Lämna ett svar