Dagens budskap 27/9-2021

 

HÄNDELSER SOM KAN KOMMA SKE UNDER DAGEN

Här är det en man eller kvinna som uppvaktar dig. Antingen Per Mail, brev, telefon, sms, eller likande men kan vara fysiskt också. Född i fisk, kräftan eller skorpionens tecken. Som är bra sugen på dig., troligen varit detta en längre stund. Den här personen tar tyvärr dig med storm. Och det finns en enorm vilja och kraft mellan er. Och som definitivt är lyhörd kring dina känslor. Det som är jobbigt är att du kan vara upptagen, dvs leva i en relation. Vilket inte blir sådär himla bra kanske. Du som skulle kunna vara den här personen och är sugen på att genomföra det här kan vara både man och kvinna född i jordelementet. Oxe, jungfru eller stenbock. Och lusten kan ha blivit så stark att ett kontrollbehov Från en eventuell partner får dig att vilja dra dig ur en befintlig relation men genom den här vägen. Som kan verka som en feg utväg kanske. Men att de här även kan ha med ens tidigare oläkta barndoms sår att göra. En del kan leva i en så kallad ”falsk trygghet”, där då den här personen som tar en med storm faktiskt för vissa kan vara en riktig kärlek. Åtminstone vad det känns och kan upplevas som. Du kanske känner dig väldigt ensam och liten i din relation som du är i, och därav så blir det ännu enklare att dras med i en förälskelse samt tänka att ”gräset kan vara grönare på andra sidan”. Vilket även för några kan vara en början redan på ett nytt förhållande.

Den här personen som man kanske möter kan vara någon som tar fram de fina positiva sidorna hos en själv. Och med de är de känslomässiga bitarna lösta tänker man. Sen kan du en längre tid levt i ett äktenskap kanske där du tvivlat på vad för typ av kärlek det är du har till din nuvarande vilket gör de ännu lättare att fly iväg i förälskelser. För nån annan kan de vara en gammal ”flamma” eller ”fling”, kärlek som återvänder ur det förflutna. Och det här kan vara en man i luftelementet, vattuman, tvilling eller våg. En intellektuell man alt kvinna som är mer maskulin i sin energi. Arbetar inom någon myndighet eller så. Det kan finnas en längtan er sins emellan att kunna mötas kanske satsa fullt ut. Kanske är relationen mer trygg nu när och om ni ses än den har varit tidigare. K a n vara en gift person så var ändå på din vakt här så du inte trampar i klaveret.

När det gäller din hälsa så kan de komma besked per telefon om ett värde som avviker något, och som kan behöva kompletteras med kosttillskott eller liknande. Du kan ha känt dig kroniskt trött under en längre tid vilket kan vara en förklaring här. Någon annan kanske har tagit eller tar covid test. Oavsett så är det någonting som behöver avslutas kanske en penicillinkur för att sakta återhämta dig och återkomma med nya fräscha energier. Och är det även så att du slitit och kämpat länge på jobbet ex så är det klart att kroppen till slut tar ut sin rätt. Här är de viktigt att lyssna på din kropp ta hand om den och vara snäll mot dig själv för att hamna på bättringen.
Det som sker är att du kan bli besviken, rädd eller snarare rädd för att bli besviken.

KÄNSLOR I HUR DU KAN MÅ ELLER HUR DU KAN KOMMA REAGERA PÅ DAGENS HÄNDELSER 

Något uppdagas. Något går inte längre att blunda för., då saker blir så påtagligt. Så i kärlek När denna rädsla ex för att inte bli sedd, bekräftad, att du inte tror att du duger, skapar misstankar om att den andre faktiskt har någon annan, eller tankar på någon annan, och när du ni inte kan kommunicera blir det ännu jobbigare. Man sluter sig, stöter bort den andre och kanske känner en känsla av meningslöshet. Intuitionen kan försöka vägleda dig i en riktning medans du kanske väljer att förneka något och jobba mot den. En del av relationen kan fungera fint medan en annan del inte alls fungerar. För några andra kanske sexet är just det som binder relationen samman. Ni kanske prövar en del tillsammans som gör att du nästan kan känna dig oförmögen att kliva ur. Ena stunden kanske du vet vad du vill, nästa inte alls, tredje kanske det finns ett annat likvärdigt alternativ som en ny partner, och så håller du man på såhär. Man kan vara kontrollerad av en partner. Samtidigt ha en känsla av att vilja skapa nya mål i sitt liv, men också så går det inte pga dragningen som finns emellan.

Gällande hälsan så kan det också bli tydligt att du får klart för dig att du har uppfattat det du känt länge helt korrekt. Även att en person kan påverka din hälsa på ett visst sätt, kanske mer än du tror. Det är viktigt att följa ditt hjärta i det du tror är bäst och rätt för dig. Det här kan bl a ha att göra med andra kvinnor, vänner som är falska. Andra som försöker baktala, snacka skit, förstöra mm. Att du sitter inne på saker du behöver komma ut. Oavsett situation du befinner dig i så kan det komma en tid här framöver där du behöver vara extra stark. Kopplat till ett lejon. Du behöver ha hoppet uppe oavsett om det kan tryta ordentligt emellanåt. För alltid minnas att hoppet är det sista som får överge dig, kom ihåg det!

💚

Lämna ett svar