Dagens budskap 26/9-2021

ENERGI/KÄNSLA DU KAN KOMMA PÅVERKAS AV MEST UNDER DAGEN

En sanning kan uppdagas i ett eller flera sammanhang. Att du ska vara sann mot dig själv gällande något avseende, trots att du kanske inte vill. För några kan det här handla om att man lever i en relation, situation som man behöver befria sig från, klippa loss kedjorna så att du ska få fritt flöde i saker. Mycket kan nämligen vara blockerat tack vare att du inte lyssnar på ditt inre. När det gäller kärlek t ex så verkar man stå inför ett beslut som man inte vill ta. Här har du valt att stoppa huvudet i sanden istället och låtsas som att det inte finns något problem. För några kan det finnas en tredje part, kanske sexuellt.
Man kan vara rädd för att skada såra sin partner och väljer därför att inte göra någon förändring. Och de kan även vara så att man är rädd för att bli sårad eller har blivit sårad. För några andra par kan det pendla i relationer mellan att det finns konflikter och enorm passion. Samt att man hela tiden återförenas med försoningssex.
Vad gäller hälsan så skapar detta käppar en ohälsa, destruktivitet, sorg, frustration, känsla av fängelse då man inte vet hur man ska ta sig ut ur allt detta. Och livet i övrigt blir blockerat också. Känslomässigt kan det vara svårt att se till vad man faktiskt har, utan man suktar hela tiden efter något som man inte har, får svårt att känna tacksamhet och lever nästan ständigt i en känsla av sorg. Känslomässiga svek bakåt kan vara svårt att läka. Kanske har och känner man sig väldigt ensam i relationen, det kan vara svårt att prata och sätta ord på de man känner. Man kan vilja olika saker, ha olika värderingar och det kan även finnas flera sexuella läggningar som skapar blockeringar och upplevs sätta käppar i hjulet. Men tanken är att du ska fundera över vad som är ditt bästa, och den andras bästa, vad blir de bästa för allas bästa? Din själ har förutsett varje situation i ditt liv, trots att man kanske inte tror det. När du lyssnar till ditt inre så kommer du att finna kreativa lösningar och den ”lättaste” vägen till just meningen med ditt liv. Så du tar dig förbi alla hinder. De här kan innebära då att du ska fatta ett rätt beslut idag. Vilket du gör genom att se till de som fungerar i ditt liv och hur du kan få mer och fler saker att fungera bra. Och när du tänker på sådant som inte fungerar så byter du ut tanken mot en tanke på hur du vill att det ska fungera genom att prata om det som fungerar och hur ditt ert liv kan bli bättre. Och här kan det faktiskt ske mirakel.

HUR DU KAN KOMMA KÄNNA INFÖR DEM/DE DU MÖTER/SAMTALAR MED IDAG

Att något faktiskt kan börja blomstra. Antingen du, en annan person eller i bästa fall faktiskt er relation. Det kan ligga en blomstrande tid framför dig er och att något kan utvecklas framgångsrikt bara man pratar. Solen skiner i många och stora delar av sverige idag. Jag har haft säkert 6 stycken nyckelpigor som satt sig på mig.. flera getingar som vaknat till liv bara för en dag. Och det i sig är ett tydligt tecken att värmen verkligen skänker läkning och ny energi till en i livet. Alla husdjur vilket du som läser antingen har haft eller har och (döda som levande som omplacerade) är beskyddade av en ängel som heter Hariel. Och han säger även att alla dessa husdjur älskar dig och välsignar även alla dina husdjur idag. Så det tidigare ”oflöde” som varit och är i ditt liv är meningen att de nu ska börja blomstra som sagt. Men när det gäller kärleken som sagt så finns det någon beundrare utifrån som har koll på dig. Skulle vilja säga att denne kanske rentav är förtrollad av dig, förälskad, kär men då i hemlighet. Eller för dig så kanske det inte är en nyhet. Men du kanske väljer att behålla detta för dig själv. Någon annan kan ha konflikter med sin partner och vilja ha en sexuell relation med någon annan, men låter detta få stanna vid fantasier därför att man vet vad det skulle innebära om man tog det vidare. Sen finns det någon som kan ha tagit detta vidare och då rasar något i relationen i fall de är så att man kommit på sin partner med att ha varit otrogen. Sexmissbruk får jag till mig här. Att det inte egentligen handlar om någon brist på kärlek utan att man vill använda sina vingar och flyga. För någon annan så kan den ena partnern vara så förtrollad av en annan person trots att den lever i en redan befintlig relation, och vara redo att vilja lämna sitt. Men den vet också vad det skulle innebära. Här kan man parterna flera stycken i olika konstellationer stå inför liknande men olika beslut. För Några är detta talbart, och andra inte. Själen/hjärtat kan skrika och vilja en sak medan huvudet/intellektet kan säga något annat. Här ombeds du ta kontakt med dina änglar idagZ sen spelar det ingen roll hur du gör det, för det hör din avsikt oavsett. Gör bara på ditt unika sätt. Tala om vad du önskar,  sen lyssnar du med dina alla sinnen. För även här ska du få oväntad hjälp.

 

VAD KAN ALLT DET HÄR KOMMA INNEBÄRA FÖR DIG/ VAD SKER 

För det första så är full läkning i gång på alla plan. Och något behöver också läkas både i dig, ditt sätt att tänka, dig som person, kanske din syn på relationer, kanske ditt egna tankesätt, osv. Kan även vara den andre personen också. Att det finns tidigare sår bakåt som måste göras upp. Och att den ena eller båda två skapar ett avstånd till den andre, medvetet eller omedvetet? Det är frågan. För någon kan det vara så att en betydelsefull person är grunden till problemet och som bor långt bort från dig geografiskt sett. Men också att du eller den andre kan behöva ta ett steg tillbaka och pausa ett slag innan man tar ett beslut i någon form, oavsett vad för typ av beslut det än handlar om. Du kommer inom kort att få ett brev, Mail, sms eller liknande med ”info, nyheter” om sådant som du har hoppats och gått och väntat på. Från en person, relation, kring en situation. Denna förklaring kommer att få dig att känna tacksamhet. Och lite ”det var väl det jag visste”. Eller ”äntligen”. Det blir som pricken över i et, spiken i kistan. Samtidigt som du nästan inte vet hur du ska hantera det här. Därför att det kan ha legat funnits en konflikt, meningsskiljaktigheter, besvikelser eller liknande bakåt, som gör att du kan vara väldigt på din vakt. Och vara väldigt osäker. Tvivla. Inte alls veta vad du ska tro. För att nästa stund vara överrumplad av känslor. Och hälsan så kan du sakta känna att du tar tag i dig och din kropp. Där du tänker på vad du stoppar i dig, jobbar mot en balans. Kan vara lite osäker på om du väljer rätt väg eller inte. Vill dra ner på ”de goda” så som alkohol, fet mat, gottigheter. Och verkligen tänka dig för så att kroppen ges nya chanser till bättre hälsa. Och du väljer att fokusera på rikedom i alla dess former. Funderar över på vilket sätt du är rik? På erfarenheter du har, upplevelser, förmågor, relationer, möjligheter, glädjeämnen i livet osv.. där du någonstans ändå förstår att tänka att ditt liv är rikt och samtidigt kan känna en känsla av tacksamhet.

💚

 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: