Dagens budskap 21/8-2021

VAD BEHÖVER DU VETA IDAG?

De första som kom till mig var.. ”som du bäddar får du ligga”, som du sår får du skörda”, trots att det kan kännas överjävligt för vissa. Kanske känner du stunder hopp, nästa stund en förtvivlan. Och så kastas du däremellan. Sen ser det lite ut såhär, upp och ner, hit och dit, fram och tillbaka. Du vet inte alls vilken fot du ska stå på. Ungefär som att gränsen är hårfin tills de att du gör något du bittert kommer att få ångra. De här behöver absolut inte enbart handla om negativ karma som du får betala tillbaka, men jag får till mig att du stått i ett vägskäl tidigare och beslutat dig för något, som nu visat sig kostat mer än det smakar. Man kan säga att det blev 2 steg fram och tre steg bak.

Det finns en del sorg, ilska, frustration, obearbetad sorg, känslor av töcken, oklarheter, att inte alls veta vad som är vad, en ända oreda som kan kännas rent ut sagt omöjlig och reda ut. Och att ha allt detta som hänger över en.. det är tungt. Det Skapar ångest, vilsenhet, inte minst trötthet. En del av dig kan vara på väg, medan den andra delen av dig har fullständigt har stagnerat. Vilket inte är så konstigt när flera saker känns nattsvart än saker som känns bra. Ja man kan verkligen säga att du inte hittar ut. De jag ser framför mig är att du är så slut, så psykiskt trött, och fysiskt sliten.. att din kropp har stängt ner. Det jag även ser framför mig är en häst som stor halt. Och vägrar att gå framåt. Trots mutor av godis, morötter, sallad & you name it, allt. För att sedan kanske hästskötaren tar till en piska och försöker alla medel för att smacka på hästen som (då är du.) Men Nix hästen rör sig inte en millimeter. Jag upplever att den liksom har självdött inombords, gett upp allt. Att den är påväg att lägga sig ner och självdö. Utan vätska, näring, kärlek, omsorg, mat osv. Styrkan inom dig är maxad till de yttersta gränsen är nådd inom precis allt. Och du vet inte hur du ska kunna komma tillbaka.

Jag ser och känner en stor fara här. Oavsett vad du har varit med om, lever i, med de som är i ditt liv kan det inte fortskrida. Det är någonting i ditt liv som infekterar hela din energi något kopiöst sätt.

Det här kan vara andra människor, ett missbruk, en relation, ett arbete, ett leverne, negativa energier. Och är du högempat eller empat överhuvudtaget så är det ännu viktigare att du måste skydda dig då allt och alla andras energier, baciller etc sätter sig klistrar sig fast på dig som… slime vet ni, som inte släpper. Det bara kletar och kletar. Vilket infekterar hela din aura. Ock här behöver du ställa dig frågan HUR och VARFÖR inte minst HUR DET KOM sig att du hamnade där du är idag? Från första början? 

vad var det som hände? Och vad kan du göra NU?

Om du väljer att stanna kvar i det här, så är risken dels att du kan bli fysiskt sjuk. Därför att ditt immunförsvar blir sämre och sämre. Sedan att det växer en infekterande energi mellan dig och någonting annat. Som till slut kan ge ödesdigra konsekvenser. Om de handlar om ens inre barn t ex och de har ingen betydelse om de handlar om en arbetsgivare, en vän, eller en kärlek men något är i så pass olag där den ene parten verkar kunna sakna egen självförståelse/självinsikt just pga egna traumatiska inre barns sår. Som då triggas av den andre.. omedvetet. Och att man då projicerats av varandra.. någon annan kan just nu även befinna sig i full läkning av sin barndom vilket knappast gör det här lättare eftersom de finns ett öppet köttsår som håller på att läka. De konflikter som uppstår kan bli så stora att man vill vinna till varje pris och i stunden struntar man fullständigt i hur den andre blir sårad. Och då är skadan redan skedd och såret tar ännu längre tid att läka eftersom de då är upprivet på nytt.

Summan av kardemumman kan ju då bli att man hamnar i ett sjukdomstillstånd. Drar på sig långdragna virus eller någon olycka som sker eller liknande. Alt blir någon i ens liv viktig för en som får lov att ”ta hand om och vårda en”. Riktig beroendeställning och allt blir en ond spiral. Det Kan för några också betyda att universum kliver in och sätter stopp för allt destruktivt som sker. Som då också kan ses eller är en välsignelse från ovan. Det kan vara en kärlek här får jag till mig som konflikter kan uppstå med och kring, karmisk relation är de som kom. Där de finns mer konflikter och problem än kärlek och fina saker. 

 

Men du har svårt att veta hur du ska ta dig bort, därför att du är så svag redan och psykiskt nedbruten.. och tvivlar så på dig själv. Värre kommer de bli om du stannar. Men om du tar steget kan det blir ett slut på denna långa resa. Det kan varit en lång resa, relation, arbete, vänskap, process som det här har hållit på. Även att de rör sig för vissa om ett tidigare liv där man har mötts av och till om och om igen för att försöka lösa upp de gamla knutar som finns bakåt. Att de även kan röra sig om tvillingsjälar för några. Och de är samma här att de behöver inte vara en kärleksrelation de handlar om utan du kan ju som sagt ha en tvillingsjäls syster osv. Som är så lik dig att de blir en hat kärlek.. som har skadat dig oerhört mycket. Men kanske inte egentligen med avsikt. Utan du har skapat triggers i denne som den själv har behövt och behöver arbeta med i sig själv, men som tyvärr kan vara så sorgligt att den inte ens är medveten om. Kan också röra sig om en mamma, en syster, en mormor en farmor eller någon annan släkting som följer dig finns vid din sida på ett sätt som påverkar dig. Likadant kanske som en ande från den andra sidan och påverkar dig på gott och ont eftersom att du växer hela tiden i dig själv. De som är viktigt är att om du har en kontakt med denna person vem det nu än är, så bör du försäkrar dig om att du inte hamnar i något medberoende till personen i fråga. Så att du kan leva ett liv där du kan fokusera på dig själv i första hand och inte ska behöva ta hänsyn till de andra. Ett medberoende kan ju ske i flera skepnader, som sex, alkohol, droger, makt, mat, destruktivt leverne etc man kanske är rädd helt enkelt för den andre. 

du bestämmer din framtid, vad du ger ut är det du får tillbaka. Att överlämna allt och låta ödet få bestämma är desamma som att låta ditt liv bli en undergång. Du klarar allt du vill bara bestäm dig! Tro på dig själv!

❤️

Lämna ett svar