Känn dig rik 6/7-21

KÄNN DIG RIK 

Din ekonomiska situation som på andra områden i ditt liv , påverkas av känslor du när inom dig. Magtrakten är det ställe där ditt inre ljus är lokaliserat – den plats där det ger sig till känna – och de ger sig till känna  – och de förnimmelser som du har där påverkar dess klarhet och styrka.

När du tänker på din ekonomi ska du låta magmusklerna slappna av och känna hur detta ljus växer sig större och mer strålande. Positiva tankar i kombination med ett strålande, intensivt inre ljus resulterar i snabba manifestationer. Det motsatta gäller också: skrämda tankar  om pengar ger muskelspänningar, vilket i sin tur hämmat ditt ljus förmåga att skina och ge sig till känna.
Föreställ dig att du är sagolikt rik idag. Känn i ditt allra innersta (och i hela kroppen plus alla sinnesförnimmelser) att du är fullkomligt trygg ekonomiskt. Låt magmusklerna slappna av och se hur din inre låga tänds och underblåses av din tro. Vet att när du känner dig rik, ÄR du rik.

Känn dig rik på alla möjliga sätt. Visualisera dig själv fullkomligt trygg. Andas och få medvetet din mage att slappna av. Se och känn ditt inre ljus stråla klart.

❤️

Lämna ett svar