Ge oss din oro 2/7-2021

GE OSS DINA BEKYMMER 

För att parafrasera en av dina stora ledare på jorden finns det inget annat att vara orolig för än oron. Dina tunga problem stänger ditt hjärta för glädjen, och dina ständigt bevisa blickar mot morgondagens horisont berövar dig förmågan att uppskatta det innevarande ögonblicket. Oro suger ut lyckan ur relationer och gör att du både känner dig och ser ut som om du var äldre än du är. Det är normalt för människor att oroa sig, så att du gör det är inget änglarna skulle vilja ta upp. Idag skulle de hellre vilja fokusera på vad du gör med dina bekymmer. Du vet redan att det är ohälsosamt och meningslöst att oroa dig. Du är också medveten om att ifall du koncentrerar dig på dina bekymmer kan det framkalla dem genom lagen om attraktion. Lösningen är att bilda ett andligt partnerskap med änglarna där du ger dem dina bekymmer och så lyfter de bort dem.

Närhelst du blir medveten om känslor av oro ska du genast tänka på dem

– din tanke kallar dem till handling. Sedan kan du ge den din oros energi eller vad det än är som sätter igång den. Resultaten blir desamma.
När du räcker änglarna dina problem lyfts bördan från dig. Det öppnar inte bara ditt hjärta på nytt för glädjen utan släpper också in ljus och frisk luft i situationen så att den kan repareras fullständigt.
Ge alla dina bekymmer åt änglarna och vänd dig till den om du känner dig orolig för någonting, stort eller smått. Det finns ingenting som du borde vara bekymrad för. Du behöver bara komma ihåg att be dem om hjälp. Du får stor kraft eftersom du har ett nära arbete samarbete med himlen. Du kan få hjälp i varje situation – men du måste be om det.

❤️

Lämna ett svar