Dagens budskap ~ 21/6-2021

FEL LINJE/FEL VÄG

Det är någonting som har fått en spricka eller kommer att få en spricka inom 13 dagar men kan även vara 4 dagar. Kan handla om alltifrån ett arbete, en bostad, en relation, en kärleksrelation, en konflikt, ett åtagande, etc och att man känner att man har hamnat som i ett spindelnät eller ett intrasslat garnnystan som man inte vet hur man ska ta sig ur. (Dels Då spindelväv ofta är svårt att ta bort). Och nystanet är ofta så trassligt att vilken ände man än drar i gör att man inte vet vilken ände man ska börja, eller om man börjar dra så tar de liksom aldrig slut.

Tänk dig att du går över en sjö som är frusen av is och som sakta börjar spricka framför dina ögon. Oavsett hur modig eller orädd du må vara så uppstår en inre panik inom dig som du stundvis inte vet var du ska göra av. Du blir givetvis rädd, och spänner dig enormt och vill inget annat än att finna stabil mark och kunna stå på. En energi som att gå på äggskal.. där du känner att det är något som är på väg men kanske inte v a d som är på väg bara att det är något. Och det räcker för det bådar ett kommande kaos.

För några kan det vara så att man vetat om att det här ska komma, lite som att det hängt på en skör tråd, för andra så kan de komma oväntat. Och för några fler kan de vara försenat och väntat. Då kan man säga att du inte ska förneka de som är på väg utan det här är mer en faktiskt varning om att något är oundvikligt och att det även kan vara något omskakande. Med det sagt är det mycket bättre att du förbereder dig på en eventuell förändring än att försöka intala dig att någonting är bra trots att det inte är det.

Det finns en enkel lösning för situationen oavsett vilken den än är, och vilken kommer att kräva en grundläggande förändring som förändrar ditt nuvarande liv, hälsa, status, etc helt från grunden.

Den sista texten kom inte med och jag vill tillägga och förtydliga att det här motsvarar döden i tarot kan man säga.
Så det handlar inte om fysisk död av de jag fått till mig utan kan vara en omskakande händelse som då kan vara en kraftfull insikt! Alltså måste de inte nödvändigt vis vara en fysisk sådan där någon gör sig illa, katastrof händelser sker eller liknande. Jag förstår ju att de sätter griller i huvudet. Men det är inte heller meningen, utan mer än vad ska man säga parantes om att tänk dig för, var på din vakt, var försiktig, var rädd om varandra, dig och de dina. Tänk en och två ggr så konsekvenser inte sker pga att en kanske sker impulsivt och ogenomtänkt t e x.

Allt med kärlek.

 

❤️

 

Lämna ett svar