Dagens tvillingsjäl budskap 14/6-21

BJUD IN DIN FLAMMA 🔥

Ta kontakt, ring ett samtal, skicka ett Mail, sms, skriv brev oavsett om ni har mötts än i detta liv. Skriv i sådant fall brev till denne som du ber dina guider & änglar förmedla vidare. Detta kan du lägga under din huvudkudde då ni har kontakt. Har ni haft kontakt redan i detta liv så vet dennes högre jag vad du känner, tänker, vill men behlver få bekräftelse på det. I annat fall kan du skriva ett fysiskt brev om du faktiskt vet vem personen är i fråga. Sätt ord på vad du känner, tycker och tänker. Och är det så att du själv någonstans har förväntat dig att din flamma ska förstå vad du vill eller tvärtom så är det helt fel. Det blir svårt., du måste vara tydlig. Det kan röra sig om ett missförstånd, svek, konflikt, eller liknande er sinsemellan där den ena parten helt enkelt inte vågar ta steget. Dels för att den är livrädd att blir ratad men även för att den har så mycket stolthet inom sig och delvis känner att du ska ta de första steget. Oavsett så har ni ständigt ömsesidiga tankar på varandra där man verkligen har kommit till insikt om vem man vill leva med. Så, vänta inte mer utan gör slag i sak för din andra hälft tänker på dig också. ❤️

Lämna ett svar