Dagens budskap ~ morsdag 30/5-2021 💖

UT MED DET GAMLA & GÖR PLATS ÅT DET NYA

 

Det finns dolda hemligheter, glömd kunskap som du bÀr pÄ och som du behöver plocka fram. Men för att kunna hitta bÄde hemligheterna och din inslag sÄ behöver du grÀva och leta lÀngre in. Det finns saker du behöver veta. Saker som inte har kommit fram i ljuset Àn. För en del handlar det om kunskaper för ens eget inre som behövs i olika sammanhang. För andra handlar det just om att vÄga slÀppa fram de förmÄgor som ens sjÀl bör med sig frÄn ens förfÀder, och sen generationer. Kanske göra nÄgot helt ovÀntat? LÄta din kreativitet lÄtas lösa en situation helt av sig sjÀlvt som du inte trodde var möjligt. Exempel en situation som varit lÄst över en lÀngre tid.. och dÀr du helt enkelt inte alls vetat hur du ska komma vidare. Du kan skapa nÄgot eller bidra pÄ nÄgot sÀtt framförallt dÀrför att du kÀnner att tiden tickar pÄ. Antingen exempelvis kan du utöva nÄgot inom ett visst yrke eller jobba helhjÀrtat för en större sak. Man kan kÀnna sig annorlunda eller att man funderar pÄ hur man kan hjÀlpa till att tjÀna vÀrlden. Samt att göra nÄgonting som fÄr din sjÀl att brinna. DÄ Àr det viktigt att du gör mer av det som du tycker om. För gör du det sÄ kommer hela du lysa upp hela vÀrlden genom att bara vara den du Àr.

💖

 

LĂ€mna ett svar