STENBOCKEN ♑️ ~ v.21

DU SKA 

DRA DIG TILLBAKA & VITALISERA DIG 

När och om du känner dig nedstämd eller trött så kan änglarna stötta dig så att du återgår till ditt vanliga högre tillstånd av medvetenhet och vitalitet. Luta dig tillbaka en stund med slutna ögon så ska de arbeta med dig för att höja dina energinivåer. Vila bara ögonen, andas djupt och be dem om hjälp. Det här är motsvarigheten till att åka på spa och be om en behandling. Närhelst du helhjärtat tillåter dig ta emot hjälp antingen från en kärleksfull person eller från änglarna ~ och du kommer att känna hur din energi ökar. Tröttheten beror på alltför mycket givande i en och samma riktning. Alla varelser behöver fylla på energiförrådet efter att ha givit alltför mycket. Inte sant? Tillåt därför änglarna ge dig för att fylla på och föryngra din själ. Respektera din kropps signaler om det är dags att vila. Avslappning är en så viktig del av din produktivitetscykel under veckan. Låt dig skämmas bort av andra människor och änglarna. Tillåt fig bara få ta emot.

💖

Lämna ett svar