Vänd dig till änglarna… 24/5-2021


VÄND DIG TILL ÄNGLARNA FÖR ATT               FÅ HJÄLP

Om du finner att du går omkring och är förargad över materiella företeelser som pengar, arbete, hem eller ägodelar ska du vara snäll och komma ihåg att det inte behöver vara så. Den energi som du slösar på oro kan istället läggas på böner och affirmationer ~ redskap som åstadkommer lösningar och mycket påtaglig hjälp.

I samma ögonblick som du får orossignaler (känner dig rädd, till exempel,  märker hur magen knyter sig eller käk musklerna spänns) ska du hejda dig och vända dig till änglarna för att få hjälp. De kommer att påminna dig om att alla dina behov är tillgodosedda för varje steg längs vägen. Och de kommer även att trösta dig och hjälpa dig att klara sinnet  så att du kan ta emot den intuitiva vägledning som kommer för att lindra situationen. Alla dina behov är tillgodosedda, nu och alltid. Din framtid är fullkomligt trygg. Och be om, förvänta dig och förlita dig på att mirakler ska ta hand om både dig och dina nära och kära.

 

💖

Lämna ett svar