Empatisk själ 21/5-2021


EMPATISK SJÄL 


TA MED DIG DETTA IDAG 

Du är en empatisk stjärnsjäl som speglar andra människor för att hjälpa dessa, men även blir du speglad själv. På gott och ont åt båda håll dock är det till som läxor och lärdomar samtidigt att utvecklas. Och med det här har du ett energimässigt övertag vilket gör att det är superviktigt att du tar ansvar för sådant som INTE är ditt. Därför måste du skydda dig själv. Mao kan man säga att du är högempat/ empat. Andra mer andra mindre.

Några arbetar med människor andra inte, och ni som är högempater i huvudsak blir framför allt extra utsatt dagligen oavsett om ni går in i en affär, ger healing, lägger tarot, talar vägledande samtal,etc. För några av er kan man ha blivit fysiskt sjuk, utmattad, deprimerad, dragit på sig krämpor av alla dess slag och inte förstå varför. Vilka i själva verket kan vara en blandad kompott av flera andra själars mående.

För några andra individer så kan man leva eller hänga kvar i relationer av olika slag som inte alls vibrerar på samma frekvens som dig själv längre och man kan ha att göra med några så ”kallade energitjuvar” vars dessa relationer blir rent ut sagt giftiga för dig. Du är nämligen här för att förändra världen, genom din existens genom att bara vara du. Och det vet din själ. Men samtidigt så är din själ så känslig vilket gör att många kan hamna i olika beroenden, bli deprimerade och tar till olika substanser för att överleva ångesten som kryper inom en. Problemet ligger mycket i att du inte kan särskilja på vad som är ditt eget och andra människors känslor/tankar/smärtor. Då kan du istället bli asocial dra dig undan och inåt för att du inte orkar med alla bergochdalbanor som sker inom dig och/eller att du vill vara i små grupper. Och att du endast orkar när du orkar.

Men du bör fundera över HUR du kan lätta på din energibörda? Tvinga inte ut dig bland människor mer än emellanåt, men isolera inte dig heller. Var snäll med dig själv. Se till att du lyssnar på kroppen och får vila/återhämta dig energimässigt. Och är det så att du känner en press till att hålla ett visst tempo för att hinna med då MÅSTE du lägga i bromsen och tänka på dig själv. Gör allt du kan för att lätta på bördan så inte allt annat runt dig drar ner dig. För Ständigt kanske det är så att känner att du inte gör tillräckligt eller inte är tillräckligt närvarande osv. Det bör du försöka släppa!

Och å andra sidan är det kanske så att du just nu behöver ta dig genom en fas tillfälligt alt så är det ett tecken om att du faktiskt bör leva såhär för resten av ditt liv!?

Är du någon som ständigt ger och ger? så bromsa här också genom att ge till dig själv. Ge alltså inte allt åt alla andra. För du är inte den som måste/ska laga alla människor, fixa allt, vara överallt. Trots att andra kanske förväntar sig det eller tror det.

MEN du MÅSTE däremot avsätta tid till dig själv så du kan växa och läka i dig själv, INNAN du kan hjälpa andra människor, djur, världen. Vilket är en förutsättning för att du överhuvudtaget ska kunna fortsätta leva och hålla livet ut. Du har hört det här förut, men inte tagit till dig det, du låter det gå in och sen ut genom det andra örat. Det vet jag och känner det i hela min kropp. Och därför om du ska kunna göra en genuin livsförändring.. ställer du dig frågan.. 

HUR KAN DU TA BÄTTRE HAND OM DIG SJÄLV & DIN ENERGI?

Ett svar jag har som jag vill ge som viktigt tips till dig är att – (inkl mig själv.)

Varje kväll renar din aura och under denna meditation så kommer du att få lägga beskydd på dig själv, vilken håller ca 12-24 h(vägledd meditation finns långa och korta sådana).

Jag har klienter som varit mina ”testpersoner” för att uppleva skillnaden.

Varje morgon jordar/grundar/rotar du dig, genom vägledd meditation om man nu tycker detta är bra vill säga. De klienter som genomfört dessa har enligt dem själva upplevt en enorm skillnad i deras fysiska som psykiska mående. 

Med de sagt så har du inget att förlora bara allt att vinna. Så småningom blir detta en del av din vardag.

Nedan länkar jag två olika meditationer: 

Jordning:

 

Rening: 

 

Lämna ett svar