Dagens själsliga insikt… 1/3-2021

OM JAG FICK LEVA ETT LIV TILL…

OM jag fick leva ett liv till, då skulle jag göra flera misstag nästa gång. Jag skulle koppla av mera och vara mjukare. Jag skulle våga vara dummare än jag har varit den här gången. Jag skulle ta saker och ting mindre allvarligt. Jag skulle ta fler chanser, bestiga fler berg och simma i fler sjöar. Jag skulle äta mer glass men färre bönor.

OM jag fick leva ett liv till, så skulle jag säkert ha fler verkliga bekymmer men färre inbillade. Ni förstår jag har varit en sådan där människa som levt försiktigt och sunt, timme efter timme, dag efter dag, år efter år. Och visst har jag haft mina fina stunder. Men om jag fick leva ett liv till då skulle jag bara ha fina stunder, en stund efter en annan. Jag skulle leva i nuet istället för att leva så många år i förväg.

OM jag fick leva ett liv skulle jag packa mindre i resväskan. Ni förstår jag har varit en sådan människan som aldrig gått någonstans utan termometer, ylletröja, regnkappa och fallskärm.

OM jag fick leva ett liv till skulle jag börja gå barfota tidigare om vårarna och fortsätta med det längre in på hösten. Jag skulle dansa mera, åka karusell, plocka fler tusenskönor och älska oftare. 

OM jag fick leva ett liv till skulle jag aldrig mer vara rädd. Varför ska vi vänta med att leva till nästa liv när vi kan leva här och nu?

🖤

 

Lämna ett svar