Dagens änglabudskap 26/2-2021


BEHOV AV ATT HA ROLIGT 

Änglar består av ren glädje och därav vill de visa dig att ditt mänskliga tillstånd är även det ren glädje. De vill leda dig tillbaka till de tillståndet, ditt mänskliga tillstånd av glädje och förundran.

De säger att du tar saker och ting alldeles för personligt just nu, och behöver skapa utrymme för att ha roligt. Livet är inte så allvarligt som man kan tro. Det är bara en missuppfattning om att livet är så hårt och kämpigt. Det är till för att levas i glädje. Och det är på väg glädjande besked till dig.

Så snart snart kommer du att få glädjande besked och därför är det hög tid att fira och ha roligt.
Änglarna viskar även att du inte ska känna att du måste vänta på att beskedet ska komma för att du ska kunna påbörja firandet, utan du ska fira och ha roligt för det, för det finns alltid något att fira och glädjas åt ändå, eller hur?

SÅ vad vill du fira idag? Och HUR vill du fira? Oavsett vad du vill fira och hur du vill fira så ska du veta att änglarna är med dig idag och ger dig massor av energi fylld av extra glädje.

🖤

Lämna ett svar