Dagens generella budskap 18/1-21


Den överhängande energin idag så får jag in är halschakrat. Det finns en del eller också väldigt mycket som behöver sättas ord på, som behöver få komma ut, bra som dåligt, stort som litet, glatt som ledsamt. Det är något som växer inom en. Och jag får även till mig att det här har att göra med ens självkänsla, självvärde, en hemsituation, mående, stress, oro, besvikelser, frustration, att inte veta var en hör hemma att känna samhörighet, det kan för några vara fruktansvärda händelser som har skett.

Tidigare kan du ha varit en av dem som stöttar, vägleder, coachar andra på olika sätt, dels privat men också yrkesmässigt. Och nu är det din tur att ha kommit till en punkt i ditt liv där du helt enkelt inte kan mäkta med andra knappt ditt eget liv eller dig själv, det verkar som något nu kan ha fallit igenom. Det är dock ingenting att skämmas över. Man är inte mer än människa. Du kan ha hamnat i en situation där du känner dig helt utom dig och absolut inte vet vad du ska ta dig till. Du behöver ha allt stöd du kan få just nu för att veta hur du ska kunna ta dig vidare framåt. Men då är det viktigt att också be om hjälp och sätta ord på allt som sker och händer inuti dig. Just nu kan du vara så psykiskt slut att du inte vet eller tror att du ska orka framåt. Och därför är det ä n n u viktigare att ta till hjälp. Något kopplat till din hemsitution kan nu vändas upp och ner och i allt detta tumult så behöver veta med dig att du är trygg även om du inte känner så.

Alla tankar, känslor, ideer, dofter etc som kommer till dig är sådant som du ska vara extra uppmärksam på. För att det är sådant som andevärlden, änglar, skyddsänglars mm sätt att kommunicera med dig på. Du har svar inom dig som du söker. Du är ledsen, och har mycket som du behöver få hjälp med att reda ut. Änglarna förstår att det är tungt och kan kännas helt oöverstigligt att ens kunna ta dig genom det här. Men du kan. Andas älskade vän. Andas andas andas. Dina kära i himlen finns med dig hela tiden och stöttar. De säger även att de mår bra där de är, och du behöver absolut inte oroa dig för dem. Någonstans vet du det här inom dig. Bakom allt det tuffa du går genom just nu så kommer det att föra någonting gott med sig. Håll ut.

 

❤️

Lämna ett svar