V.3 änglavägledning 2021


VÅGA VÄLJA ATT TA NÄSTA STEG 

Änglarna vill nu be dig om att ha mod till att våga välja din väg och ta nästa steg framåt i din utveckling.

De vill den här veckan hjälpa dig genom att släppa bindningen till din rädsla du känner för att du göra fel val. Som det är sådant vi faktiskt skapar oss själva i varje ögonblick, och då är det aldrig försent att börja skapa det du vill.

De vill även påminna dig om att det finns inga ”fel” val. Du kan aldrig skapa något som är ”fel”. Men, det kan finnas vissa syften som du kanske inte ännu fått insikt om och förstått fullt ut.

I varje ögonblick ger änglarna dig alltid de bästa möjligheterna för att kunna göra det högsta valet. För änglarna existerar inte något ”rätt” eller ”fel”, det är endast i ett begränsat sinne som den benämningen finns. Därav vill de be dig om att alltid våga välja det ”högsta valet”. För att de högsta valet är alltid det bästa för alla inblandade. Och att göra det högsta valet är att bjuda in änglarna till att vara med när du ska ta ett beslut. Det enda du behöver göra är att försöka stilla dina tankar, prata med änglarna och be dem hjälpa dig.

Lyssna sedan på din inre vishet och gör dig mottaglig för deras vägledning. Då kommer du alltid att göra det högsta valet på automatik.

Sen ska du komma ihåg att det högsta valet är inte alltid det lätta valet. Men, det kommer alltid att ge dig inre lugn, ro och frid.

Med kärlek Zäta 

🤍

Lämna ett svar