Generellt budskap 11/11🕊

VAD BEHÖVER DU TÄNKA PÅ IDAG 

Juridiskt sÄ finns det nÄgra av er som kan befinna er i rÀttsliga processer pÄ olika sÀtt. Och vÀrlden Àr en spegel vilket innebÀr att du ska förstÄ dig sjÀlv. Du har skapat det hÀr av en orsak. FrÄga dig sjÀlv vad det Àr du behöver lÀra dig av denna situation? Hur som haver sÄ fÄr jag till mig (kom ihÄg att inget Àr skrivet i Sten och saker kan Àndras pÄ vÀgen) men det som rÀttmÀtigt tillhör dig, kommer ocksÄ att tillfalla dig. Tidsperspektiv jag fÄr Àr inom det nÀrmaste 4 veckorna. Du ska fokusera pÄ dina Ànglars vision för ditt liv att du sjÀlv lever som en Àngel. FörestÀll dig i detalj hur ditt liv skulle te sig om du vore en Àngel. Dina Ànglar visar dig vÀgen till ett kÀrleksfullt liv. Och den vÀgledning Àr sÄ viktig att du följer.

Dina dolda talanger och gÄvor som du besitter fÄr du hjÀlp av en Àngel med att utveckla dessa sÄ att du kan förverkliga dina hemliga drömmar. SÀrskilt för att du har fastnat och inte kan se klart, ditt liv Àr tjockt som en dimma. SÄ stoppa hÀr och sakta in. Du behöver övervÀga dina handlingar och val noga sÄ att du inte fortsÀtter att bara tuta och kör. Idag ska du vara medveten om att det alltid finns mÄnga fler lösningar pÄ dina problem Àn du sjÀlv faktiskt Àr medveten om. Ingen situation Àr sÄ lÄst som du tror. Du ska lÄta inspirationen vÀgleda dig till det som Àr bÀst för dig och alla inblandade.

Du ska önska dig det du allra mest vill ha, sÄ kommer det att gÄ i uppfyllelse. Men du mÄste  uppskatta dig sjÀlv och se din egen skönhet. Var nöjd med dig sjÀlv Àlskade du. Sluta genast upp med att kritisera dig sjÀlv. Du finns överallt i hela existensen, i din kropp, i dina tankar, i din energi, i mÀnsklighetens kollektiva medvetande och i universum. Vilken vÀg du Àn tar leder den dig till mÄlet med din existens. 

VÄLJ att se optimistiskt pĂ„ din tillvaro. Du ska kĂ€nna, behöver kĂ€nna, tvinga dig sjĂ€lv att kĂ€nna att du har obegrĂ€nsade möjligheter. Det finns en bot för allt, lösningar pĂ„ alla problem och vĂ€gar som alltid leder dig rĂ€tt.. 

– SÅ GE INTE UPP HOPPET! ❀

VÄLJ idag att kĂ€nna dig FRISK & VÄLJ Idag att vara SANN mot dig sjĂ€lv. 

 

KĂ€rlek ZĂ€ta đŸ§˜đŸŒ

LĂ€mna ett svar