Ha tro & tålamod 11/11

HA TRO & TÅLAMOD

Gudomlig tajming betyder att gynnsamma omständigheter strålar samman. Var snäll och ha tålamod medan dessa omständigheter frambringar de optimala villkoren för att dina önskningar ska uppfyllas helt. Under tiden ska du veta att dina böner och affirmationer har blivit hörda och just besvarade. Deras slutliga förverkligande är nästan klart. När en seglare närmar sig land efter flera månader till sjöss håller han utkik efter tecken som till exempel fåglar med pinnar i näbben. Han fortsätter sin seglar resa åt det håll där det finns för han är övertygad om att stranden är nära. På samma sätt sänder änglarna dig många signaler om dina böners framåtskridande. De ber dig även känna samma övertygelse och lita på att de tecken du sett och känt är säkra indikationer på att storartade saker väntar vid horisonten. Vila i din tillförsikt och ditt tålamod, allt ordnas i kulisserna för din räkning. Din båt närmar sig land just nu.

Jag litar på den gudomliga tajmingen Och vet att mina böner alltid blir besvarade i exakt rätt ögonblick. Jag släpper min egen agenda och förlitar mig på den stora bilden. Allt går enligt planen, och jag kommer snart att förstå raden av händelser. Mitt liv är och har alltid varit perfekt på alla sätt.” 

🕊

Lämna ett svar