Ängel på jorden 27/9 ❤️

Ängel på jorden 

Du är en ljusarbetare som har kommit till jorden för att undervisa om kärlek

Du är en person som hjälper så många många människor på så många olika vis. Genom att finnas, genom att råda de som är ledsna, de som är vilsna och vill ha din kloka magnifika rådgivning, de som tycker att du har så himla mycket att dela med dig. Du besitter väldig mycket kunskap och livserfarenhet då du dels är en gammal själ som levt många år här på jorden och flera tidigare Liv, men även att det inte finns något ont eller dolda avsikter inom dig. Du är här för att hjälpa och vägleda andra det är din livsuppgift helt enkelt. Du får så många människor att vakna till liv och komma till insikt , får så många att förändras, utvecklas och transformeras. I ditt hjärta har du så mycket så mycket att lära ut. Är du medveten om det här själv?  Det kan vara så att du många gånger har funderat över vad syftet med ditt liv är, och framför allt i dag? Och svaret har du här. Jorden behöver så mycket kärlek. 

Det gör du genom att bara vara den du är, att vara kärleksfull & medkännande med andra människor det gäller även på själs nivå. Säkerligen känner du dig oerhört ensam och utanför samhället just för att du själv har valt det. Då de människor du stött på eller stöter på är sådana som inte fyller en funktion i ditt liv. Ni liksom vibrerar inte på samma frekvens och därav så väljer du din egen väg. Andra tycker även att du är annorlunda pga att du har en enormt stark karisma, högempat och just vibrerar på en högre frekvens. Det här är dock ingenting som dessa människor själva (kanske inte du själv heller) är medveten om. UTAN det räcker för dem att säga att du är annorlunda och udda. sen finns det såklart några få som säkerligen tycker väldigt mycket om dig men som inte vågar stå emot samhället och säga att de tycker om dig.. det är en annan femma. 

Hur som helst är du en riktig jordängel och antingen har du levt flera liv här på jorden eller så är detta din första inkarnation som människa. Det kan vara väldigt olika för alla av er. Men du ska veta att du inte är ensam och änglarna är med dig, de vägleder dig, älskar dig och accepterar dig villkorslöst så som du är. Och det finns andra jordänglar men det gäller bara att finna dem. 

Be dina egna skyddsänglar att sammanföra dig med likasinnade så kommer de göra det. 

Nedan kommer en övning: 

nyckeln till att undervisa i kärlek är att först kunna känna kärlek både till sig själv och sitt liv. Ta fram ett block och skriv ned allt du kan komma på under rubriken ”saker jag tycker om hos mig själv.”

Ta med varje egenskap som du kommer på och som du upplever positivt hos dig. Erkänn drag som du annars inte vill erkänna. Stryk över orden tycker om i rubriken till älskar. Gå tillbaka till denna lista ofta, läs igenom den och lägg till sjön till att älska dig själv. Denna självaccepterande process kommer att hjälpa dig att lära andra älska sig själva. 

 

Lämna ett svar