Hur blir Vecka 40 generellt?

Under veckan så handlar det om att du  behöver komma igenom de svårigheter och motgångar som du har i ditt liv. Och de är ju av olika grad för er alla såklart men det som är viktigt är att verkligen fullfölja allt och göra det som du behöver göra, dvs inte ta några genvägar och skjuta från dig problemen eller smita undan. För om du gör det så kommer dessa problem ändå att återkomma i ditt liv förr eller senare fram tills den dag du har ”gjort om och gjort rätt” samt lärt dig.

När du sen har gjort det så kommer de värsta att ligga bakom dig. De som ligger kvar sen förra veckan inom dig är ekonomisk oro, där du funderar över hur du ska klara dig ekonomiskt och om du ska byta arbete, kanske yrke rentav. Men ekonomin är ett dilemma, och jag får ”what goes around comes around.” Så Något karma får du betala tillbaka just nu.

Vad de gäller relationer och känslor så står du i ett vägskäl, ena stunden vill du inte mer nästa stund vill du och nästa stund vacklar du igen. Men du är inte helt tillfreds där du är idag. Denna ständiga återkommande känsla av: vem är jag, vad vill jag? Den återkommer om och om igen och du kanske inte kan sätta ord på varför. Men det känns som att du vill flytta, bygga upp något helt eget. Du vill verkligen sikta på en helt ny riktning i ditt liv. M e n det är någonting som hindrar dig, du kommer inte loss. Har du fastnat? Jag upplever att du blivit bunden till någon eller något och där du kämpar förgäves med en s.k trygghet och lojalitet, skuldkänslor mm. Och du kommer inte loss dels för din egen del, men även för den andre. Det här kan även vara att du känner ett ansvar, skuld till gentemot en partner, ett barn, föräldrar, vän eller i någon annan konstellation. Men du lyssnar definitivt inte på vad ditt inre försöker att säga till dig. Dock så vet du inom dig, och du har flera vägval.. o m du lyssnar, men du har återigen ett dåligt självvärde som du kämpar med samt ett halschakra som behöver få komma till tals. Och låter du dig få göra det så kommer du att växa enormt. 

Dina passioner är nog lite av allt. Kärlek, arbete, intellektuellt, handling och massor av kraft som du drivs av och lever för att få arbeta, låta din kreativitet sprudla och även låta den få komma till uttryck. För du vet också att allt som du har kämpat för så länge så småningom kommer att ge utdelning. Och jag upplever att du kommer att få de under veckan. I någon form. 

M e n samtidigt kommer du att hamna i en inre konflikt och ev tillsammans med andra pga att du har så många många idéer och ambitioner som du vill förverkliga och både kämpar och tror på samt är redo att slåss för, och kommer att kunna ges möjlighet till någonting liknande då en man som är en kreativ prick kommer med ett supert erbjudande till dig!

Det här är något Som du säkert eller flera av er, kan ha väntat på länge länge, kanske hela livet? MEN detta kan komma som en chock istället och sluta med att du inte riktigt klarar av ta emot detta, nu. M e n ta inga förhastade beslut. Ditt tankesätt kan du även behöva fundera över och ev vad som behöver läkas. Hur som haver är du trygg och är beskyddad av änglarna. 

❤️

Lämna ett svar