Vet att du hittat det du söker 22/9🌾

DU SKA VETA ATT DU HITTAT DET DU SÖKER

Allt som du önskar dig har du funnit redan i samma ögonblick som du tÀnker pÄ det. Dina önskningar överför budskap till universum, ungefÀr som nÀr man skickar efter saker pÄ postorder. NÀr du har bestÀllt en produkt sÄ litar du pÄ att den kommer att levereras till dig inom kort, och sÄ Àr det ocksÄ med dina tankar: var och en av dem lÄter sin spegelbild framtrÀda inom kort tid. IstÀllet för att leta efter det du vill ha utanför dig sjÀlv ska du koncentrera dig pÄ att utveckla mentala bilder av dina önskningar. Omge dessa bilder med kÀnslor av trygghet, tacksamhet och tro. Och vet att det du har letat efter Àr pÄ vÀg till dig i detta ögonblick. Oroa dig inte mer för hur nÄgonting ska komma till dig Àn du skulle göra för alla detaljer rörande ett postorderpakets hantering lÀngs vÀgen till din dörr. Precis som transportföretagen sköter sin del av processen kommer universum att ta hand om sin. Din roll Àr att öppna dörren nÀr din önskan kommer och njuta av frukterna av dina positiva tankar. 

”Allt jag önskar mig finns inom mig i detta ögonblick. Jag öppnar dörren för att ta emot universums gĂ„vor och tĂ€nker positivt. Jag förlitar mig pĂ„ för att allt jag önskar mig redan har manifesterats, och jag förtjĂ€nar detta goda.”

❀

LĂ€mna ett svar