Lek och ha roligt ~ 22/9 đŸ€

Lek och ha roligt

Du har arbetat sÄ intensivt och ihÀrdigt, nu Àr det dags för dig att ha kul. Ge dig ut i naturen, lek med barn, djur eller vÀnner. Hitta tillbaka till glÀdjen i att röra pÄ dig och skratta tillsammans. Att leka och ha roligt frÀmjar det goda i livet. NÀr du Àr glad ökar din positiva vibration och drar till sig mer av samma sort. Att slÀppa loss ditt inre barn och lÄta det leka av sig ger mÄnga positiva effekter. 

SÄ ta ledigt en stund, gör nÄgot som du tycker Àr roligt. Spring gÀrna och busa med en hund eller ett barn och var tokig! LÄt kroppen berÀtta hur bra det kÀnns och ta med dig den kÀnslan resten av dagen. 

Jofiel Àr paradisets, glÀdjens, och upplysningens Àngel. Som inspirerar dig till att vara öppen, vidsynt och medveten. 

❀

LĂ€mna ett svar