Hur blir v.39 för vattenelementet?

Fisk ~ kräfta ~ skorpion 

KOM IHÅG har du ditt sol, mån eller ascendent tecken i någon av ovan tecken så ska du läsa här, för det kan finnas viktiga budskap här till dig. 

Den underliggande energin som aktivt arbetar med dig utan att du riktigt vet om det, det är nämligen så att dina önskningar till universum & änglarna har tagits om hand och de försöker nå dig för fulla muggar. Du håller på att stressa sönder, vilket andevärlden ser hela tiden och de är oroliga för dig. Därför försöker de också fånga din uppmärksamhet. Livet ditt går i ett, du hinner inte tänka en gång, och du ser till att aktivera dig med alla möjliga olika saker precis hela hela tiden. Är det inte arbete, så är det matlagning, projekt av olika slag, eller så pillar du med mobilen, eller så tränar du, eller så tittar du på tv, eller så umgås du med vänner, eller lyssnar på musik, eller städar.. ja du hör ju.

NÄR ska du få chans att andas, tänka, känna, lyssna inåt? Din hjärna får nämligen inte möjlighet att stänga av och bara vara. Och absolut inte chans till att ta emot andlig vägledning. Förutom när du är ledsen.. för då kommer tankar och massor av känslor till dig och då är de änglarna som sänder dessa till dig. 

De vill att du ska fortsätta lyssna. Vara i tysta stilla tillstånd för då är du som mest mottaglig. De sänder då vägledning genom återkommande tankar, idéer, känslor, osv. Ignorera inte dessa då utan ta till dig. För de försöker verkligen med a l l sin kraft att hjälpa dig så att du kan få må bättre successivt och finna lösningar. Sådant du kämpar med idag och som upptar din tid och dina tankar, de som du funderar över hur de ska bli verklighet, sånt du oroar dig för etc.. det kan du släppa. De säger att de har allt under kontroll. Och att du ska sluta oroa dig. Om du nu tar dig tid varje dag att stilla sinnet, så kommer du att ”höra dina tankar och känslor” , dvs vad du ska göra mm 

Kanske är de så att du babblar för mycket och lyssnar för lite, på andra.. för är man stressad av det ena och de andra så är det lätt att man blir pratsam. Undvik att vara i för bullriga, högljudda miljöer just nu så att du hör budskapen. 

Det finns en viktig person för dig, det kan vara en själsfrände, tvillingsjäl, kärlek, släkt etc men en stark relation som upptar din tid känslomässigt. T o m i ditt undermedvetna. Ni har starka själsliga band. Och tidigare liv. När hen tänker på dig så känner du det och tänker även på hen. Och tvärtom. Ni drömmer om varandra och kommunicerar med varandra även i det Omedvetna. Du behöver sätta ord på dina tankar, känslor, kärlek, helt enkelt på det du vill säga. Det måste ut, och du klarar det. Även sätta ord på det du inte kan sätta ord på. 

Änglarna kämpar och hjälper dig även för fullt med att föra er samman. Är det så att du idag lever i en annan relation så behöver du en gång för alla göra upp detta med den partnern. Och du är i grund och botten livrädd för att bli beroende av någon annan, eller att bli bunden till någon annan känslomässigt.. vilket gör att du hela tiden håller en distans men egentligen inom dig så flödar dina känslor. Där du är nu idag så känner du att det fattas någonting som det tyvärr alltid kommer att göra. Och det gör att du stänger bort denne och söker och söker efter något men vet inte eftet vad. Det här gör att du hela tiden är på ”hugget” och i en försvars position, och går i gång på minsta lilla. Redo att slåss. Ditt inre har den här insikten, och du bär de här dagligen i ditt halschakra men du får inte ur dig det att du inte vill leva kvar som du gör idag. Utan försöker intala dig att allt är bra.

För vissa av er kan det vara ekonomiskt, på ett arbete, i en relation, ett äktenskap, etc. Men hela tiden så pendlar ditt liv mellan kamp och någolunda ”harmoni”, men egentligen har du inte en lugn stund. Och det här äter upp dig inombords. Det kan göra dig sjuk åtminstone vissa av er. Man kan få stress relaterade symtom som hudproblem, munsår, nedsatt immunförsvar och bli mottaglig för virus mm 

Och det är din kropp som säger STOPP. Och änglarna säger LYSSNA! Säg NEJ, hit men inte längre! Du är chef över ditt eget liv. Du måste ha ett självvärde och respektera dig själv. Ibland så är det inte alltid heller den andre som är ”dum” utan man själv bara är så olycklig i sin situation och bär det inom sig vilket blir som en tickande bomb. Och den briserar/exploderar ju till slut. Och då projicerar man ur sitt egna dåliga mående för att man inte är kapabel (TROR man) och ta sig bort. 

Men det är upp till dig faktiskt. Ingen annan kan veta hur du vill önskar att ditt liv ska vara. Det ligger helt och hållet i dina egna händer du kan alltså själv påverka hur du vill att saker ska bli. Stå stadigt i din egen kraft och ha tro och tillit att det ska bli så som du önskar. Men du måste också prata. Och är det svårt så skriv brev då.. 

När du sedan har tagit beslut, släppt bomben, så ska de genomföras ev skilsmässa el vad de nu är som byta arbete, säga ifrån på det du känner så kommer naturen ha sin naturliga gång.

Du kan sikta mot toppen, få en ny början, även om det såklart kan innebära stunder att kämpa hårt för det du vill och tror på. Men livet är inte alltid smärtfritt.. men det kommer att resultera i att du segrar och känna stor lättnad i grund och botten. Stå Rakryggad.

Och de förflutna kommer du behöva släppa så fort som möjligt då allt kommer att gå undan. Att du liksom knappt hinner med. Nya väger dyker upp och de ska du välja att följa med mod. Samtidigt att bli kär i livet igen på nytt och möta kärleksfulla relationer. 

❤️

Lämna ett svar