Dagens budskap 17/9 đŸ€

Du fortsĂ€tter att blunda för nĂ„gonting som du inte vill se. Det som inte syns det finns inte… lite sĂ„. Man vĂ€ljer att begrava sĂ„dant som Ă€r jobbigt och problematiskt i hopp om att livet bara ska fortsĂ€tta rulla vidare. Du har en insikt inom dig om hur saker och ting faktiskt Ă€ r, och likasĂ„ vad du kĂ€nner, tycker och tĂ€nker. Men du kĂ€nner dig oförmögen att kunna ta ett beslut om det ena eller det andra. Egentligen finns det sĂ„ himla mycket att prata om, som d u behöver prata om, sĂ€tta ord pĂ„. Det kĂ€nns som att det hĂ€r handlar om en kĂ€rleksrelation och Ă€r mycket mycket tankeverksamhet inom dig. Det Ă€r bara en tidsfrĂ„ga innan en bomb briserar upplever jag. Just nu Ă€r du i behov av frihet – dĂ„ menar jag s t o r frihet, att slippa fĂ„ kĂ€nna alla mĂ„sten, alla Ă„taganden, allt tungt.

Du kan ha liksom gett upp de mesta och helt enkelt stagnerat inombords nĂ€r det gĂ€ller vissa saker. Och framförallt relationen du nu befinner dig i. Som att det inte spelar nĂ„gon roll Ă„t vilket hĂ„ll du Ă€n vĂ€nder pĂ„ baken för det kommer Ă€ndĂ„ bli fel… Det Ă€r dina tanke som gĂ„r sĂ„ och innebĂ€r inte att det Ă€r eller blir sĂ„.

Det Àr superviktigt att du arbetar med ditt sjÀlvvÀrde överlag och nÀr det kommer till relationer som kÀrlek, vÀnner, val av partners etc sÄ behöver du börja rensa i gamla ryggsÀcken och gör upp ordenligt med ditt förflutna. SÄ att du successivt kan börja attrahera in mÀnniskor i ditt liv som respekterar dig och Àlskar dig för den du Àr. Och det hÀr kan göra att du nu och en tid tillbaka sakta har Kommit fram till att du och personen i frÄga Som du har en form av kÀrleksrelation till, Att ni numera har utvecklats som vÀnner mer Àn kÀrlekspartners. Du har byggt upp murar kring ditt hjÀrta och Àr mer kÀnslomÀssigt avstÀngd fÄr jag till mig ocksÄ. 


Den andre partnern kan stressa dig pÄ olika sÀtt, dels verbalt dÄ den kÀnner distansen som har uppstÄtt mellan er, men Àven att de hÀr gör att du briserar för att du inte orkar mer. Din stolthet kan vuxit sig sÄ stark och tilliten verkar inte riktigt heller finnas kÀnns det som. Och hÀr vÀljer du eller din partner att bryta. Göra slut, vilja separera, osv. det Àr ju mÄnga gÄnger ocksÄ sÄ lÀtt att beskylla den andre för de ena och de andra istÀllet för att faktiskt sjÀlv förstÄ att mycket Àven kan ligga i ditt eget tankesÀtt. Ditt sÀtt att vara som person i förhÄllande till din Àlskade. SÄ jag fÄr till mig att du behöver Àven fundera över vad du kan göra för att verkligen dra ditt strÄ till stacken.

Universum sÀnder massor av healing för att du /ni skall finna en lösning. Men nÄgot mellan er eller nÄgon av er kommer att rasa. Det kan vara precis som jag har nÀmnt ovan. Den ostadiga grund ni under en lÀngre tid har haft behöver nu rasa för att ni ska göra om och göra rÀtt. Antingen tillsammans eller pÄ varsitt hÄll. Konflikter mellan alla möjliga fÄr jag, kan vara familjemedlemmar som ocksÄ blir involverade i allt. SÄ kallade vÀnner kan sprida lögner och strunt som skapar stora ringar pÄ vattnet och allt blir bara som ett enda töcken av oklarheter istÀllet. DÀr man inte egentligen vet den andres stÄndpunkt innerst inne. HÀr blir det ett uppvaknade, och du likvÀl som de andra involverade mÄste tala om vad de kÀnner. Jag tycker mig Àven kÀnna att ni saknar nÄgot i er relation som skapar mÄnga hinder i er vardag.

Det hĂ€r i sin tur resulterar i negativitet, bitterhet, Ă„ngest, oro, sömnsvĂ„righeter och gud vet allt. Du kan vara eller blivit elak sjĂ€lv, utan att tĂ€nka pĂ„ det. Samtidigt stĂ€ller du höga förvĂ€ntningar pĂ„ bĂ„de dig och din omgivning. SĂ„dant som du har enormt intresse för och brinner för lĂ€gger du ett starkt engagemang i, medan romantiken och kĂ€rleken i relationen inte fĂ„r plats. Och det hĂ€r Ă€r ju utmattande i sig hela situationen, men sĂ€rskilt ocksĂ„ nĂ€r och om du lĂ€gger hundra krut pĂ„ Annat sĂ„dant som du brinner för. Det blir en enorm obalans. Kan t o m bli sĂ„ attdu kraschar fullkomligt och kĂ€mpar med att försöka tĂ€nja lejonet/vilddjuret i dig som behöver kliva fram och sĂ€tta ner foten. För du KAN Ă€ven om du tror att du inte kan. Du klarar precis allt. Men du mĂ„ste tro pĂ„ dig sjĂ€lv. Det hĂ€r kan för nĂ„gra av er resultera i utmattning, depression, hjĂ€rtesorg, och bara inte orka ”bry sig”. Blockering efter blockering har byggts pĂ„. Och nu gĂ€ller det att ta en dag i taget. Kontrollbehov verkar Ă€ven vara nĂ„got som du redan kĂ€mpar med vilket din barndom och brist pĂ„ tillit ligger till grund för. Och de mĂ„ste du arbeta bort, sĂ„ du kan uppnĂ„ vilket resultat du Ă€n önskar.

NÄgra av er kan ha utvecklat en inre ilska, frustration, sorg mm som resulterar att ett avslut Àr sista utvÀgen. Man Àr besviken, ledsen, bÀr pÄ sÄ Negativa kÀnslor att Det Àr frÄgan om saker, relationer gÄr att rÀdda överhuvudtaget. Skadan Àr redan skedd. Man/du kan ha agerat fel och orÀttvist sagt fula saker som du Ängrar, du kan kÀmpa med en inre svartsjuka för att (ocksÄ för vissa av er) det finns en tredje part med hÀr i sammanhanget. Och Äterigen pÄminner jag dig om att rensa, sjÀlvrannsaka dig och ditt. För du behöver ÄterhÀmta dig Och Àven om det finns en lÀngtan att förverkliga relationen och bygga vidare dÀr man satsar fullt ut sÄ mÄste bÄda parter vara med pÄ tÄget.

och dĂ„ under förutsĂ€ttning att bĂ„da tvĂ„ Ă€r Ă€rliga med varandra. Annars Ă€r det omöjligt att se en framtid tillsammans. Ärligheten handlar ju inte bara om vad man gör mot varandra utan att tala om vad man kĂ€nner, hur en kĂ€nner, ens mĂ„l, ens drömmar och vice versa. Och talar man inte om det eller har oförmĂ„ga att sĂ€tta ord pĂ„ sina kĂ€nslor och tankar sĂ„ behöver man arbeta med sig sjĂ€lv och lĂ€ra sig Ă€lska sig sjĂ€lv i första hand. SEN kan du Ă€lska nĂ„gon annan. Det hĂ€r skulle kunna vara nĂ„gon som Ă€r född, har sol, mĂ„n eller ascendent tecken i Vattuman, tvilling eller vĂ„g.

❀

LĂ€mna ett svar