Vad behöver vattenelementet tänka på V.38


Fisk ~ kräfta ~ skorpion 

Det här ska du ta med dig i kärlek: 

Det är någonting denna vecka som du ska ha välförtjänt belöning för, något inom/bostad arbete som du har slutfört. Livet du har omkring dig är ditt kvitto din spegel på vad du själv skapar och har skapat. Lever du i En relation så upplever jag att ni behöver prata er genom saker för att uppnå bättre resultat er mellan. För det är helt klart en stor obalans vad gäller arbete och privatliv.

Man har svårt att kunna hitta en balans. Och tilliten är inte heller så bra upplever jag. inte från något håll. Man lever mer i en rutin relation utan vidare kärlekskänslor, Passion, etc. Där allt är simpelt. ”Tryggt”. Man vet vad man har men man vet inte vad man får.

arbetet resulterar ju i såklart god inkomst, men en desto sämre relation, och missnöjda familjemedlemmar. Upplever också att mannen i hushållet är den som är ”missnöjd” om man säger OM de är så att du lever i en relation eller är gift. Är du singel el dejtar har du säkert något intresse, och då är de meningen att du ska ta ett första initiativ till denne,  Bjuda ut, berätta vad du känner. Inte dränka dig själv och bada i arbete.

Ha tillit till att den du är intresserad av besvarar dig, samma Då du som är gift el sambo, att ha tillit till att ni fixar motgångar förutsatt att du ni kommunicerar med varandra. Men jag får också in mycket barndom, där du ni bearbetar dig själv och ditt inre, din självkänsla, ditt självvärde osv.

Kanske beslutar du dig för att bryta en relation., kanske har du eller tar du felaktiga okloka beslut då du känner att du måste gå mot strömmen och pröva dina vingar. På ett sätt du aldrig tidigare har gjort. 

ditt inre barn kan kämpa med utanförskap, orättvisa, gentemot andra på olika sätt. Även kanske du önskar att du var liten på nytt då de kan vara problem kring dina egna barn. Änglarna sänder full healing för att du ni ska kunna bygga upp dig er själv och läka på nytt.

❤️

Lämna ett svar