Frid 11/9 đŸ€

Om du vill ha in frid, lugn och ro i ditt liv sÄ behöver du förstÄ att du bör anvÀnda dig av kÀrlek Àven om det inte Àr sÄ du kÀnner innerst inne. HÀr och nu som du befinner dig verkar det vara som sÄ att du Àr upprörd, besviken, arg, ledsen eller rentav alltsammans pÄ nÄgon eller flera mÀnniskor, situationer i din nÀrhet. Och det hÀr gör dig fruktansvÀrt frustrerad och rubbar din vardag och inte minst förmÄgan att kunna kÀnna en inre frid. 

Det kan antingen vara du som Ă€r den kontrollerande, dominerande sv nĂ„gon anledning eller sĂ„ Ă€r det tvĂ€rtom. För andra kan de vara sĂ„ att ni bĂ„da parter strider lite om just detta för att ni bĂ„da tvĂ„ Ă€r pĂ„ det hĂ€r viset. Jag upplever att en av er har uppnĂ„tt en nivĂ„ av ”framgĂ„ng”, medan den andra inte har gjort det. Och det hĂ€r har lett till enormt mĂ„nga kĂ€nslor. 

Den ena kan ha nÄtt en form av rikedom vilket inte nödvÀndigtvis mÄste innefatta fysiska pengar, utan de kan vara rikedom pÄ flera sÀtt som: vÀnner, hjÀlp, status, pengar, arbete, materiellt mm och att det hÀr har drabbat den andre pÄ ett negativt sÀtt. Skulle kunna handla om en separation för nÄgra av er. 

Man blir begrĂ€nsad i sin vardag pĂ„ olika sĂ€tt att en mĂ„ste vara Ă„terhĂ„llsam helt enkelt av olika skĂ€l. Och kanske nĂ„got man sjĂ€lv inte vĂ€ljer dĂ„. Utan blir illa tvungen till pga den andre personen dĂ„ sĂ„ att sĂ€ga. HĂ€r Ă€r det viktigt att kapa band och rena sig mycket och ofta frĂ„n den och de personer i frĂ„ga som de handlar om. De som pĂ„verkar dig sĂ„ pass mycket att du dras ner pĂ„ de vis du gör idag. För nĂ€r du lyckas frigöra dig frĂ„n denna ”nĂ„gon” sĂ„ kommer successivt de tidigare blockeringar att lossa och Ă€ntligen fĂ„ ett fritt flöde. 

Det gĂ€ller att ta en dag i taget, ett steg i taget och inte göra nĂ„gra saker eller ta nĂ„gra förhastade beslut innan du har tĂ€nkt en och tre gĂ„nger sĂ„ att du inte gör nĂ„got som du sen bittert kommer att Ă„ngra. Som sagt, kĂ€mpar du idag med ett kontrollbehov sĂ„ mĂ„ste du kasta bort detta med en gĂ„ng, för de Ă€r nĂ„got som redan nu sĂ€tter kĂ€ppar i livets flöde. Du m Ă„ s t e vĂ„ga lita pĂ„ att allt sker av en mening och följa flödet utan motstĂ„nd. Först DÅ kommer du att kunna uppnĂ„ det som du vill. 

Samtidigt tar du avstĂ„nd frĂ„n den hĂ€r eller de personerna som fĂ„r dig att mĂ„ pyton. Inga om och inga men. DĂ„ öppnar du upp för nya möjligheter. Även om du idag inte kan förstĂ„ HUR saker kan ske sĂ„ som det gör, sĂ„ kommer du sĂ„ smĂ„ningom förhoppningsvis förstĂ„. 

Det som just nu hĂ„ller pĂ„ att ske Ă€r det att alla de personer som Ă€r involverade i nuvarande situation.. universum försöker att lösa allt för allas högsta bĂ€sta och pĂ„ de mest rĂ€ttvisa sĂ€tt. Och dĂ„ behövs din tillit hĂ€r. NĂ€r din oro sviktar sĂ„ be ÄrkeĂ€ngel Raquel om hjĂ€lp. Denna Ă€ngel hjĂ€lper oss alla med mĂ€nniskans grundlĂ€ggande godhet. Allt sker alltsĂ„ i ”tur och ordning” precis sĂ„ som det ska kan man sĂ€ga. Jag fĂ„r in siffran 8 & 9. Vilket kan innebĂ€ra dagar denna vecka nu som i helgen, 17,18/9,26-27/9, Alt 8-9 okt. NĂ„gonting ska ske hĂ€r dessa dagar. Men vad Ă€r oklart Ă€n. Det jag fĂ„r veta Ă€r att det Ă€r för allas högsta bĂ€sta.

đŸ€â€ïž

LĂ€mna ett svar